Om het beslag iets dunner te maken heb ik amandelmelk toegevoegd.... let op, beslag moet wel dik zijn anders worden ze niet gaar!!!!
Eet smakelijk!
04 apr 18 door lid: suzannevdv
|
Hee, dat heb je slim gedaan met dat papiertje.
04 apr 18 door lid: annemiek rembil
|
Heeee top!! Super leuk!❤️
04 apr 18 door lid: elntien
|
@elntien, de smaak was nu zelfs nog beter!
Alleen was de mix in eerste instantie te dun, terwijl het nog best dik leek!
04 apr 18 door lid: suzannevdv
|
04 apr 18 door lid: elntien
|
ziet er lekker uit! Jammer dat ik niet zo'n wafel ijzer heb.
04 apr 18 door lid: maas.
|
Wat als baking soda niet in huis is? En hoe weet je nou hoeveel kcal dit is...
04 apr 18 door lid: Tuinvrouw81
|
Heeerlijk!! Tenminste zo zien ze eruit!
04 apr 18 door lid: jong1432
|
Oeh, nom nom nom! Zou je van dit beslag ook pannenkoeken kunnen maken...? 😞
04 apr 18 door lid: Winanda!
|
@mrs81, ipv bakingsoda kan je bakpoeder gebruiken, maar dan wel altijd iets meer, want bakpoeder is iets minder sterk als bakingsoda 👍
04 apr 18 door lid: Elfje69
|
Ik heb geen idee qua kcal. Ik vul het niet meer in.
Voor pannenkoeken us het beslag te dik Tijmpje. Misschien meer amandel melk toevoegen ?
06 apr 18 door lid: suzannevdv
|
Ik zie ineens mijn naam staan 🙃 Maar snap de richting van deze draad ff niet, maar goed. 🤓 Voor pannenkoeken zou ikzelf nooit amandelmeel gebruiken, dan liever half spelt en half boekweit. En melk ipv kwark en eieren natuurlijk. Dan krijg je al een heel andere substantie.
06 apr 18 door lid: Tijmpje
|
06 apr 18 door lid: Elfje69
|
Oh haha.... ik zie het! Sorry!
06 apr 18 door lid: suzannevdv
|
06 apr 18 door lid: Tijmpje
|
Haha, bedankt voor de reactie! Ik zal eens gaan experimenteren ermee ; (
06 apr 18 door lid: Winanda!
|