Hawkey4077's Logboek, 19 mrt 18

Hoho, dat gaat helemaal de verkeerde kant op. De weekeinden blijven lastig. Ik heb met de strenge begeleidster afgesproken dat ik komende zondag minimaal het laagste punt weer heb bereikt. Als me dat niet gaat lukken ben ik echt goed de sigaar, nog afgezien van de consequenties die me al boven het hoofd hangen vanwege het verpesten van de volledige maand Maart.

Bekijk Dieet Kalender, 19 maart 2018:
1373 kcal Vet: 32,40g | Eiwit: 76,42g | Kolhy: 54,44g.   Ontbijt: McDonald's McMuffin Sausage & Egg. Lunch: McDonald's Salade Nicoise. Diner: AH Excellent Ossenhaas. Snacks/Andere: Chardonnay. meer...
3082 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ga je lijnen (dus gezond eten) nu niet met iets negatiefs associëren aangezien er altijd en sanctie of straf aan verbonden zit? 
19 mrt 18 door lid: Zomerspruit
Is eigenlijk een hele goede vraag. In mij geval is het antwoord "nee". De sanctie of straf is verbonden aan het niet halen van doelen die ik mezelf gesteld heb. Het wel behalen van de doelen levert waardering, aanmoediging en soms een creatieve of symbolische beloning op. In principe geldt voor iedereen natuurlijk dat het niet halen van je eigen doelstellingen negatieve consequenties heeft, al is het maar teleurstelling in jezelf. In de samenwerking met de strenge begeleidster maken we ze alleen wat directer en duidelijker.  
19 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Hhmmmm. 
19 mrt 18 door lid: annemiek rembil
Goed om te horen dat er ook voldoende ruimte is voor beloning en waardering! Misschien gewoon wat toeval dat het de laatste tijd veel over de sancties ging 😉. Ik hoop van harte dat je je doel behaald! Succes iig! 🍀🤗 
19 mrt 18 door lid: Zomerspruit
En een andere reden dat het de laatste tijd veel over de sancties gaat is dat mijn prestaties de laatste vier weken zwaar te wensen overlaten en er dus meer reden tot straffen is dan tot belonen. Verder is het natuurlijk ook gewoon een spel tussen twee volwassen intelligente mensen die toevallig dezelfde interesse hebben. Het meest waardevolle dat ik eruit haal is dat ik mezelf niet voor de gek kan houden met uitstellen en smoesjes en dat er iedere week een vaste deadline is waarop de balans opgemaakt gaat worden. 
19 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Maar stél je doet super hard je best.. zelfs dan kan het dat je even stil staat op de weegschaal. Het lichaam is een raar iets en laat zich soms niet sturen. Dat is waarom ik dit persoonlijk een beetje een bijzondere methode vind, want het ‘vraagt’ er alsware om om gestraft te worden. Omdat afvallen niet altijd gaat en zeker niet in grote en vaststaande marges.. En dat zou natuurlijk een bepaalde vicieuze cirkel tot gevolg kunnen hebben. En dan ga je het lijnen dus mogelijk als zwaar en negatief ervaren, terwijl een nieuwe lifestyle zo mooi kan zijn! Dat is ook de reden dat ik het balletje op gooi. Je kan jullie manier van doen en laten ook loskoppelen van het lijnen of je gewicht. 
19 mrt 18 door lid: Zomerspruit
Tja, dat kan gebeuren. Een dagje stil staan kan gebeuren, twee dagen kan ook, maar dat laat de rest van de week over om het alsnog goed te maken en het weekdoel te halen. En als het echt overmacht is, dan kan ik proberen om de strenge begeleidster daarvan te overtuigen, maar de kans dat dat lukt is niet heel groot. Klinkt misschien unfair, maar life is not fair! Dan is het dus accepteren, incasseren en doorgaan. 
19 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Je lijkt me een intelligent persoon. Ik neem dus aan dat je beslist goed nagedacht hebt over de consequenties van het combineren van deze interesse en het doel om af te vallen.  
19 mrt 18 door lid: Tijmpje
ik vraag me af welk soort dieet gebruik je om af te vallen.. 
19 mrt 18 door lid: bianca114,7
Ja dat vraag ik mij ook wel af aangezien je zo vaak jojo't🤔 
20 mrt 18 door lid: kimmmerd
Het dieet dat ik gebruik is gebaseerd op: 1) Driemaal per dag normale maaltijd eten, 2) Porties beperkt houden, 3) Niet tussendoor snacken/snoepen, 4) Zo laag mogelijk in de koolhydraten blijven.  
20 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Klinkt goed👍 Lekker zo doorgaan! (en tussendoor wat minder van die weegschaal aantrekken hè😉) 
20 mrt 18 door lid: kimmmerd
Je hebt niet een bepaalt aantal callorieen die je dan nuttigt.. iemand die boven de 100 kilo weegt verbrand namelijk meer dan iemand die 60 kilo weegt.dus heb je meer brandstof nodig. Ik denk echt dat je lichaam te weinig krijgt. 
20 mrt 18 door lid: bianca114,7

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.