Hawkey4077's Logboek, 09 mrt 18

Het lijkt wel of die weegschaal vastgevroren is op 124,9 kg. Ga nu maar over op twee dagen soep dieet, want Zondag (rapportage- en verantwoordingsdag) komt er alweer heel snel aan. Wil dit gewicht niet aan de strenge begeleidster moeten melden.
Even een heel andere vraag. Na mijn valpartij afgelopen zaterdag gaat alles redelijk goed, soms lichte pijn bij het zitten, lopen, tillen, etc. Maar niks verontrustends. ALLEEN, als ik ook maar 20 minuten plat op bed lig kan ik niet overeind komen zonder helse pijn in mijn lage onderrug. Dusdanig dat ik nu al drie nachten rechtop in bed zittend slaap. Mocht iemand een vergelijkbare ervaring hebben en er iets over kunnen roepen, heel graag.

Bekijk Dieet Kalender, 09 maart 2018:
763 kcal Vet: 44,93g | Eiwit: 32,92g | Kolhy: 53,49g.   Lunch: Markant Pittige Paprika Tomatensoep. Snacks/Andere: Loempia, AH Leverworst. meer...
3118 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik zou toch met je rug eens langs de fysiotherapeut gaan. En dat gewicht...die gaat vast wel weer zakken.... Succes!  
09 mrt 18 door lid: decembergirl72
http://osteopathie-nro.nl/voor-patienten/geregistreerde-osteopaat/ 
09 mrt 18 door lid: reshikwothe
Als je dus overeind komt, heb je flnk pijn. Blijft die pijn of zakt die wel weer weg naarmate je even beweegt? 
09 mrt 18 door lid: Tijmpje
ga gewoon naar de dokter 
10 mrt 18 door lid: dikkie57
Is de pijn ook als je lang stilstaat? Mogelijk is je SI-gewricht verschoven door de val. Dan heb je ook vaak erge stekende pijn onder in je rug. (weet ik uit eigen ervaring) 
10 mrt 18 door lid: Leannha
@Tijmpje: De pijn is vooral bij het uit liggende houding verticaal brengen van mijn bovenlichaam en ook bij het daarna opstaan uit bed. Als ik even beweeg en een paar stappen loop dan zakt de pijn duidelijk. Een hete douche laat de pijn nog verder zakken. 
10 mrt 18 door lid: Hawkey4077
@Leannha: Nee, lopen, stilstaan en zitten gaat relatief goed en laten de pijn soms zelfs minder worden. 
10 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Als ik jou was, zou ik toch even een huisarts laten kijken. Wellicht stuurt die je ook gewoon naar de fysio. 
10 mrt 18 door lid: Tijmpje
Eerst op je zij gaan liggen en dan omhoog werkt wellicht... 
10 mrt 18 door lid: rebecc1994
Goede tip inderdaad. Op je zij draaien, dan je benen uit bed schuiven en dan jezelf met je arm omhoogduwen tot zit. Even blijven zitten tot je kan opstaan.  
10 mrt 18 door lid: Tijmpje
Bedankt iedereen voor de adviezen. Op mijn zij draaien en zo overeind komen is eigenlijk mijn standaard manier van uit bed komen. Gewoon vanuit op mijn rug liggend overeind komen is al lang geen optie meer. Het is juist het opdrukken naar zitstand en het daarna rechtop gaan staan wat zo gruwelijk veel pijn doet. Ben inderdaad al bij de huisarts geweest en die kon gelukkig geen echte beschadiging aan wervels of ribben constateren. Het voelt ook echt als een probleem van de spieren, dus het zal uiteindelijk wel weer overgaan. Nog even doorbijten dus. 
10 mrt 18 door lid: Hawkey4077
Fijn, dat je al geweest was naar de ha, dan weet je iig of er iets ernstigs aan de hand is of niet. Maakt het natuurlijk niet minder vervelend voor het moment. Maar het lijkt idd een voorbijgaand probleem. Ga wel terug als het naar je idee te lang duurt. En tussendoor wel blijven bewegen, dat is belangrijk. Je kan mss wat proberen te gaan zwemmen (bij voorkeur in warmer water). Elk zwembad heeft wel van die dagen waar het water wat warmer is, mss ff informeren als het je wat lijkt. Zo kan je iig rustig aan bewegen, zonder te belasten. Verder lekker in warm bad, spierbalsem gebruiken en/of magnesiumolie, evt. kan je onder zo'n rode lamp (mss lenen van iemand?) . 
10 mrt 18 door lid: Tijmpje
Iig veel beterschap.  
10 mrt 18 door lid: Tijmpje
Misschien een "zweepslag" van je begeleidster? 
10 mrt 18 door lid: annemiek rembil
Haha, leuke woordspeling die "zweepslag".  
11 mrt 18 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.