Hawkey4077's Logboek, 28 jan 18

Het is de laatste zondag van het jaar en daarmee eindigt voor mij deze maand en start ik een nieuwe maand met een nieuw maanddoel. Afgelopen maand is het gewicht absurd snel naar beneden gegaan met maar liefst 12 kg in 28 dagen, waarvan 26 dagen een lager gewicht gaven dan de dag ervoor en twee dagen een gelijkspel. Het is wel nog steeds schade inhalen van eind vorig jaar, pas onder de 125 kg ga ik weer echte winst scoren. Dit tempo is natuurlijk niet vol te houden, dus heb ik mijn doel voor de komende 4 weken op 2,2 kg gezet om daarmee precies op de 125 kg uit te komen. Nu ik er naar kijk en de grafiek een beetje doortrek lijkt het een beetje slap doel. Ik vermoedt dat mijn strenge begeleidster het er ook niet helemaal mee eens zal zijn en mijn maanddoel nog wel wat naar beneden zal aanpassen ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 28 januari 2018:
830 kcal Vet: 15,65g | Eiwit: 104,70g | Kolhy: 64,91g.   Ontbijt: AH Kipfilethaasjes. Lunch: AH Surimi Flakes. Diner: Komkommer, AH Paprika Mix, AH Excellent Ossenhaas. Snacks/Andere: Royal Club Tonic. meer...
3099 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Een gezond maximum in afvallen zonder dat je je lichaam (voor nu en later) ziek maakt is gemiddeld 1 kilo per week. Val je sneller af, dan doe je tekorten op die ten koste gaan van je gezondheid. Ik zie dat je maar 1000 kcal per dag eet. Daarmee zit je zowiezo heel ver onder je BMR (= wat je nodig hebt om alleen al je systemen draaiende te houden, zoals temperatuur en hartslag ed). Mss kan je eens je BMR uitrekenen en zorg dat je daar in ieder geval ruim boven blijft. 
28 jan 18 door lid: Tijmpje
12 kg in 4 weken is wel erg veel.. pas op dat je niet gaat jojoën.. snel eraf is vaak nog sneller er weer bij.. Ik sluit me daarom volledig bij tijmpje aan. 
28 jan 18 door lid: elntien
Als jd veel overgewicht hebt, gaat het in het begin razendsnel! Dat gaat wel minder worden. 
28 jan 18 door lid: annemiek rembil
Succes het gaat goed komen!!! 
28 jan 18 door lid: toontje10
Max 1 kg per week wordt ook aangeraden voor je vel. Dat moet ook een beetje de tijd krijgen om mee te krimpen. Succes :) 
28 jan 18 door lid: carolineisinhofer

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.