Hawkey4077's Logboek, 21 jan 18

De tijd van grote stappen, snel thuis is duidelijk voorbij. Ik wilde eigenlijk vorige week al terugschakelen naar een doel van 0,5 kg gewichtsverlies per week, maar mijn strenge begeleidster vond dat te gemakkelijk en stelde het op 1,5 kg. Ze bleek gelijk te hebben want met wat extra inspanning lukte het inderdaad om dit te realiseren. Voor komende week heb ik zelf maar het doel op 1,0 kg gezet om te voorkomen dat ik weer gecorrigeerd wordt ;-)
Het koolhydraat vrij/arm eten kost me weinig moeite, maar voor een fanatiek vlees/vis eter is het ook geen straf om 's ochtends te ontbijten met een gebraden kipfilet of een koude gehaktbal. Meer verbaasd ben ik dat de alcoholvrije maand (Dry January) mij hoegenaamd geen enkele moeite kost. Kom zelfs nog een paar keer per week in mijn favoriete bar en drink dan spa rood of tonic (helaas hebben ze geen tonic light). Sinds deze week ben ik ook begonnen met iedere avond een rondje te wandelen, om te beginnen een stuk van een ca. 1 km waar ik een kwartiertje over doe, maar geleidelijk wil ik dat gaan uitbreiden naar een half uur of langer.
Ik wens alle mede-afvaller voor komende week weer grote verliezen toe, zolang deze maar op de weegschaal plaats vinden en niet op de aandelenbeurs.

Bekijk Dieet Kalender, 21 januari 2018:
829 kcal Vet: 49,13g | Eiwit: 71,59g | Kolhy: 21,98g.   Ontbijt: Rund- en Varkensvlees Gehaktballen. Lunch: Kippenvleugel (zonder Vel). Diner: AH Indische Balletjes. meer...
3142 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Succes. En humor heb je zat ;) 
21 jan 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.