chielachiela's Logboek, 20 jan 18

Dat koolhydraatarm eten is nog wel zoeken voor me. Had ik vanochtend braaf met kwark ontbeten, maar ik vind het echt niet lekker zonder suiker. Had wat honing genomen, maar nu zie ik dat dat niet veel beter is.. Dag ervoor met wat banaan, maar dat vond ik niet erg helpen..

HOe maken jullie het lekker?

Bekijk Dieet Kalender, 20 januari 2018:
1303 kcal Vet: 25,33g | Eiwit: 124,17g | Kolhy: 148,03g.   Ontbijt: Honing, Campina Magere Milde Kwark Naturel. Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 30+, AH Bruine Bollen. Diner: Kipfilet (Gekookt, Gebakken), Spinazie. Snacks/Andere: Sinaasappelen, Jumbo Bitterkoekjes, AH Volkoren Biscuit, Koffie, Van Gilse Suikerklontjes, Completa Koffiemelkpoeder. meer...
3743 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 20 minuten, Bureauwerk - 8 uren, Schilderen (Verven) - 2 uren, Rusten - 5 uren en 40 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
honing=suiker, dat wil je niet nemen (niet eens als je niet op je koolhydraten let). ik zoet mijn yoghurt of kwark met sukrin gold, een natuurlijke suikervervanger op basis van erythritol zonder kcal/Kh. je kan het niet makkelijk ergens kopen, ik bestel het op internet. je kan ook erythrtol krijgen bij sommige supermarkten. daarnaast doe ik altijd wat fruit door mn yoghurt/kwark, een theelepel gehakte nootjes en een flinke theelepel gebroken lijnzaad. Maar ja, daś niet om te zoeten, maar gewoon omdat het goed voor me is ;-) 
20 jan 18 door lid: Elfje69
Maarruhhhhhh, wanneer ben je begonnen op je koolhydraten te letten dan? want als ik je dieetlogboek zie van afgelopen donderdag, zie ik een hoop dingen staan die ik niet zou nemen... 6 suikerklontjes, speculaas, sinaasappelsap... AUW. 
20 jan 18 door lid: Elfje69
Misschien kaneel? Of om te starten: je naturel kwark mengen met optimel kwark. En dan langzaam de verhoudingen aanpassen, totdat je uiteindelijk alleen nog naturel kwark neemt. Kun je eraan wennen!  
20 jan 18 door lid: chocjunk
Ik doe er diepvriesfruit en kaneel door. 
20 jan 18 door lid: annemiek rembil
Een appel, kaneel en nootjes (of pitten, zaden). Of bevroren aardbeien en dan in de blender..heb je aardbeienkwark maar dan beter. De volle Griekse yoghurt is trouwens wel heerlijk om zo te eten. Minder zuur , en heel romig 
20 jan 18 door lid: elntien
Van de week, heb het nog nooit eerder gedaan :). Dus vergeleken met wat ik eerst at, doe ik m'n best. Maar het is behoorlijk ingewikkeld voor een beginner. Vandaar dat ik hier om raad vraag.. 
20 jan 18 door lid: chielachiela
Rood fruit en die mixen met de kwark/yoghurt en dan musli erbij👍🏻 
20 jan 18 door lid: Demi410
Koek en speculaas kruiden 
20 jan 18 door lid: stephanie go
Ongebrande nootjes en zaadjes. Kaneel. Als je fruit wil beetje blauwe bessen, aardbeien of frambozen. Kokosrasp, cacao nibs 
21 jan 18 door lid: PetraSK
Alles aan vers en bevroren fruit helpt om het op een gezonde manier wat zoeter te maken. Sukrin of stevia kan mss ook (gebruik ik zelf nooit). Verder is het gewoon een kwestie van wennen en leren waarderen. Ik persoonlijk vind dingen die (zo) zoet zijn niet eens lekker meer. 
21 jan 18 door lid: Tijmpje
Kaneel en bevroren fruit :) 
21 jan 18 door lid: juliavaessen
suiker vrije limonade is ook lekker er onder door 
21 jan 18 door lid: arnaudspan
Ik gebruik nu de site van Gobento- weekmenu, dat is geweldig, heerlijk eten, geen honger en meer energie. Het is Koolhydraatarm en gratis🙄 Als je vragen hebt sta ik voor je klaar.  
21 jan 18 door lid: jantje51
Als je suikervrije limonadesiroop gebruikt (en je gezondheid je lief is) kies dan wel voor Carvam Cevitam 0% (blijft neutraal qua gifpeilingen, niet goed en niet slecht). Of voor Cool Bear (mocht je dan persé een siroop willen gebruiken, is deze de minst schadelijke, volgens sommigen best een aanrader).  
21 jan 18 door lid: Tijmpje
ik doe er een schijfje ananas (op sap) doorhee 
21 jan 18 door lid: joanssecret
ik vind dadels altijd een heerlijke oplossing als ik iet zoet wil krijgen. Gaat ook erg goed samen met wat cacoa en kaneel.  
21 jan 18 door lid: bellamilka

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


chielachiela's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.