chielachiela's Logboek, 15 jan 18

Na een paar keer met WeightWatcher wat afgevallen te zijn, heb ik daar geen zin meer in. Het kost best aardig wat per maand.

Na wat zoeken op fatsecret terechtgekomen en het spreekt me wel aan. Ik sta 2 dagen voor de klas en doe 3 dagen zittend werk op kantoor. Verder sport ik niet veel, al probeer ik wel verder alles op de fiets te doen en loop ik in de pauze op kantoor altijd een rondje.

Ben nu 95 kilo en voel dat ik gewoon te zwaar ben, soms geen zin heb in al te vermoeiende activiteiten. Dat is wel triest als je nog maar 36 jaar bent..

Ik hoop op wat gezelligheid en motivatie hier :)!

Wel heb ik gelijk een vraag, volgens fatsecret moet ik 2100 calorieën gebruiken per dag om af te vallen. Het lijkt zoveel??

Groet! Chiela

Bekijk Dieet Kalender, 15 januari 2018:
1641 kcal Vet: 29,00g | Eiwit: 51,07g | Kolhy: 306,15g.   Ontbijt: Frutesse 7 Vruchtenstroop, Magere Yoghurt. Lunch: Fruit Smoothie (van Fruit of Vruchtensap), Banaan, Slankie Smeerkaas 20+, AH Volkorenbrood. Diner: Aldi Fijne Salami, Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt), AH Spruiten. Snacks/Andere: Appel, Speculaas, Van Gilse Suikerklontjes, Completa Koffiemelkpoeder. meer...
2607 kcal Activiteit: Fietsen (Matig) - 21 km/h - 15 minuten, Rusten - 16 uren en 45 minuten, Slapen - 7 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Hee je kan altijd je aantal Calorieën verlagen ik ben zelf ook bezig en mij werd aanbevolen om ook 2100 in te nemen maar heb dit zelf veranderd naar 1800. Het is meer een richtlijn wat hij aan geeft maar als je zelf vind dat je minder calorieën nodig hebt kan je dit aanpassen. 
15 jan 18 door lid: xlisavandijkx
ook een ex ww-er.Hier nog een.Heb de boekjes van Pro Points nu ook opzij gelegd.Lekker fatsecret en voelt goed .Bij rekent ie 1600 cal maar ben een kleintje en 52 jaar.geen idee of dat het is.succes!!! 
04 mrt 18 door lid: Streef61

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


chielachiela's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.