annemiek rembil's Logboek, 04 dec 17

Tja, je doet 1000kc of niet!

Bekijk Dieet Kalender, 04 december 2017:
1000 kcal Vet: 28,47g | Eiwit: 62,41g | Kolhy: 113,99g.   Ontbijt: Milsani Houdbare Magere Melk. Lunch: Chiquita Banaan, Gebakken Ei, Milsani Houdbare Magere Melk. Diner: De Vegetarische Slager Vegetarische Kipstuckjes, AH Bloemkool Rijst, Jumbo Kastanje Champignons, AH Cherrytomaten, Komkommer (Geschild). Snacks/Andere: Optimel Vanille Vla 0% Vet, Sondey Roomboter Gevulde Koeken, Lidl Magere Melk. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Perfect aan gehouden :-) 
06 dec 17 door lid: Tantepanda
Ja, nog nooit gelukt om precies op 1000 te komen. 
06 dec 17 door lid: annemiek rembil
Super gedaan hoor! 🤗🤗 
06 dec 17 door lid: Kasje47
Doe je dat dan elke dag? Of ook dagen meer? M.a.w. Ben je niet bang om te crashen? Sport je er ook bij? Hoe lang ben je al bezig? En hoeveel schiet je ermee op? Probeer zelf nu niet boven 1400 uit te komen (en dat lukt!), met enkele dagen een stuk minder. Durf coorlopig niet op de weegschaal te staan (raak snel ontmoedigd als het mij niet snel genoeg gaat 😳) 
07 dec 17 door lid: quelxyah
@Quelxyah (gelukt, haha), ik doe dit eigenlijk iedere dag. Soms wat meer. En op vakantie en een weekend weg, kijk ik ook nergens naar. Ik ben in totaal zo, n 3 jaar bezig. Ben al òp, en over mijn streefgewicht geweest. Ik sport niet. Ik ben 59 en ben nog steeds in de veronderstelling geweest dat vet slecht is. Toen ik begon wist ik dat niet, maar dacht op deze manier snel af te vallen, voor mijn buikwandcorrectie. Dat is gelukt, en ik ben nu nog steeds blij ermee. En ja, ik moet proberen om meer te eten, maar ben daar bang voor, omdat het me best moeite kost om op gewicht te blijven. Ik kreeg de tip in het begin om je al slank te voelen, en dat leek te helpen. Ik ben trots dat ik het al zolang volhou omdat ik nu veel meer zelfvertrouwen heb. Durf een kamer vol mensen in te lopen zonder jas aan ;) Heel veel succes ā™” 
07 dec 17 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.