annemiek rembil's Logboek, 24 jun 17

Me makkelijk laten overhalen om opbakbrood te eten. Deden we voorheen altijd de laatste zaterdag van de maand. Wel bruin genomdn. Beetje spijt van. Nu heb ik de rest van de dag niet veel ruimte meer. Extra opletten. Was het het waard?? Ervoor wel, erná niet ;)

Bekijk Dieet Kalender, 24 juni 2017:
934 kcal Vet: 14,62g | Eiwit: 50,10g | Kolhy: 145,03g.   Ontbijt: Melkan Magere Melk. Lunch: Aldi Petit Pains Meergranen, Melkan Magere Melk, Jogging Jonge Kaas 30+ Plakken, Slankie Smeerkaas Komijn, Danone Hüttenkäse Bieslook Peterselie. Diner: Vivera Falafel, AH Pompoenspaghetti, Uien, AH Broccoliroosjes, Bospeen, komkommer, paprika. Snacks/Andere: Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Lidl Magere Melk, Galia Meloen. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Geniet gewoon van je vakantie, en haal er dan weer die +1,5kg af! 
24 jun 17 door lid: Zware dobber
Dan inderdaad nu ook van genieten. Niet jezelf te hard aanpakken. Deze keuze heb je gemaakt en misschien volgende keer niet doen of gewoon genieten! 
24 jun 17 door lid: suzannevdv
keertje een dagje wat hoger uitkomen met je kcal is ook niet erg hoor! 
24 jun 17 door lid: koffielover
Haha, dan ben ik nog niet eens op vakantie. Wel een uitslaapdag vandaag. Maar idd, genieten af en toe is ook belangrijk.  
24 jun 17 door lid: annemiek rembil
Tja, soms moet je die keuzes maken.. Volgende dag gewoon wat harder lopen :p 
24 jun 17 door lid: Winanda!
Soms kom je er gewoon niet onderuit, dan maar gewoon gezellig meedoen, en stiekem toch proberen nog goeie keuze te maken. Bruin ipv witbrood en met beleg kiezen voor de gezondere keuzes, en er dan gewoon extra van genieten, want dit eet je tenslotte niet elke dag en lekker is het wel. En de volgende dag gewoon weer consequent zijn.  
25 jun 17 door lid: mariankrousen
Ik en hardlopen, haha. Ben al blij als ik normaal kan lopen. Ja, vandaag weer oppassen. Ik zat alsnog onder mijn kc inname, dus dat scheelt. 
25 jun 17 door lid: annemiek rembil
Heb ik ook met brood Annemiek een haat/liefde verhouding 😉 en momenteel ook met koude aardappelen in tartaarsaus, magnumijsjes, paprikachips, borrelnootjes, kaas en liefst zoveel mogelijk, als het maar slecht voor me is en het liefst heel veel. Wat een dip. Het is niet meer mooi om aan te zien. Het wordt niet makkelijk om het roer om te gooien maar ik probeer dus ik plan om langzaam af te bouwen ipv alles in één keer weg te laten. En jij hoe gaat het nog met je motivatie lieve Annemiek? Ik wens je alvast héél véél succes toe 👍😊❤ 
26 jun 17 door lid: Budgie1
Vervelend voor jou budgie! Ik ken het ook hoor. Na de vakantie moet ik altijd weer zo afkicken. Ik begin langzaam met alles te eten, en steeds wat erbij. Tot ik denk, wat kan mij het schelen, ik doe straks weer hoe ik altijd deed. Maar, dat werkt voor mij niet zo. Het duurt soms vele weken/pogingen voordat ik het weer kan. Dat zal vast met jou net zo gaan. Je bent al die tijd zó sterk geweest, dat het even teveel was. En ik weet zeker dat het weer goed komt!! Gelukkig gaat het nu goed met mij. Maar de vakantie nadert. En daarna zal ik het weer een poos moeilijk hebben. En mijn man zegt vaak, al ben je 85 , dan nog vind ik je mooi. Heeeeel lief, maar maakt het ook lastig. Succes budgie. Ik hoop dat het met je handen beter gaat. Fijne dag lieve budgie ♡♡ 
26 jun 17 door lid: annemiek rembil
:-) 
26 jun 17 door lid: tirzaV
He Tirza! Wat een leuke reactie bij kjoeng gaf je ;)) 
26 jun 17 door lid: annemiek rembil
ehhh... echt? 
27 jun 17 door lid: tirzaV
Nou, haha, ik snapte het niet helemaal. Dacht eigenlijk dat je per ongeluk op een verkeerde reageerde? Dat komt misschien omdat als men een reactie geeft, er tussendoor andere komen ? 
27 jun 17 door lid: annemiek rembil
ow... nee hoor... het klopte. grinn 
27 jun 17 door lid: tirzaV
Hoe gaat het? Zie geen melding van jou. 
27 jun 17 door lid: annemiek rembil
Al gezien. Gewoon even opzoeken. Niet zo fijn voor je. Beterschap ××× 
27 jun 17 door lid: annemiek rembil
Omdat ze was aangekomen, vandaar ;)) 
27 jun 17 door lid: annemiek rembil
@annemiek: Misschien kan je de volgende keer je man overhalen om iets van jouw gerechten te eten? :p 
27 jun 17 door lid: Winanda!
Haha, goed idee Winanda! Stiekem doet hij dat al. Ik kook namelijk, pss niet vertellen hè?  
27 jun 17 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.