annemiek rembil's Logboek, 18 jun 17

Gisteren met mijn zoon naar het ziekenhuis. Bleek uiteindelijk ziekte van Bell. We dachten eerst een Tia. Gelukkig niet, en we hopen dat het weer goed komt. Wat was dát schrikken. Een knul van 25 die een oog heeft dat niet meer meedoet, en een lip die verlamd is. Zó echt zielig, jesses!!! Het kan wel lang duren voordat het goed komt.

Bekijk Dieet Kalender, 18 juni 2017:
963 kcal Vet: 26,01g | Eiwit: 51,08g | Kolhy: 130,94g.   Ontbijt: Aldi Magere Kwark, Melkan Magere Melk. Lunch: AH Zuivelspread Bieslook Light, AH Knäckebröd Meergranen, Melkan Magere Melk. Diner: Uien, Conimex Wok Olie, Courgette, Verse Pasta (Gekookt). Snacks/Andere: Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Lidl Magere Melk, Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur). meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 24
Reacties 
Jezus wat heftig! Veel beterschap voor je zoon en veel sterkte 
18 jun 17 door lid: Julievb_
Sterkte voor jou en voor je zoon. 
18 jun 17 door lid: mariankrousen
Lief van jullie, bedankt! 
18 jun 17 door lid: annemiek rembil
Oh jee. Dat is idd schrikken! Wat is de ziekte van Bell? Heel veel sterkte en beterschap! 
18 jun 17 door lid: elntien
Dat is een aangezichtsverlamming. Zijn ene oog kan niet meer dicht, en met knipperen blijft dat dus open. En aan de andere kant is zijn lip verlamd, en dik. Schijnt lang te duren, als het al weg gaat ; ( 
18 jun 17 door lid: annemiek rembil
Jakkes, dat is schrikken! Een tienermeisje bij mij uit de straat heeft het ook gehad en bij haar is het uiteindelijk helemaal hersteld. Hoop voor jouw zoon hetzelfde! 
18 jun 17 door lid: koffielover
Veel sterkte voor je zoon ! 
19 jun 17 door lid: jolanda1966p
oei dat is schrikken zeg. hopelijk komt het weer helemaal in orde net als het meisje wat hierboven genoemd werd. sterkte! 
19 jun 17 door lid: tirzaV
veel sterkte!  
19 jun 17 door lid: peeppelee
Bedankt allemaal ♡♥♡♥♡ 
19 jun 17 door lid: annemiek rembil
Veel sterkte! Mijn vader heeft dit ook gehad en was er vrij snel weer vanaf. Ik hoop dat dat ook voor jouw zoon geldt.  
19 jun 17 door lid: Tantepanda
Veel sterkte lieve Annemiek tijdens deze zware tijden. Hoop altijd op het beste en denk altijd positief zeggen ze veel tegen mezelf en vandaag zeg ik het tegen jouw lieve schat en zeg jij het tegen je zoon ❤ Dit zal je uiteindelijk alleen maar sterker maken al zie je het zelf nu misschien héél anders. En het wordt beslist beter daar moet je van uit gaan ❤ dikke knuffel en ik ben er voor je lieverd 😙❤❤❤ 
19 jun 17 door lid: Budgie1
Jeetje, wat heftig zeg. Eerst bij komen van de schrik ..... sterkte! 
19 jun 17 door lid: suzannevdv
Zo echt lief van iedereen. Voel me gesteund en ontroerd ♡♥♡♥. 
19 jun 17 door lid: annemiek rembil
Mijn vader heeft het ook ernstig gehad maar was er na een half jaar helemaal vanaf, ook dankzij mimetherapie en meds. Lange tijd oog snachts af moeten plakken en overdag druppelen. Hoe jonger je bent hoe groter de kans op volledig herstel. Sterkte 
19 jun 17 door lid: vlinders3
Fijn jullie opbeurende verhalen. Mijn zoon zegt dat hij zijn oog niet hoeft dicht te plakken, hij heeft er geen last van........beetje eigenwijs ben ik bang. Hij kon het iets omlaag doen zondags. Later niet meer. Misschien toch nog maar eens zeggen tegen hem. Ben altijd zo bang dat hij vindt dat ik zeur. En bemoei met hem. Ik vraag het morgen nog maar eens. 
19 jun 17 door lid: annemiek rembil
Als hij zijn oog niet kan sluiten , droogt het uit helemaal als hij slaapt. Dus afplakken moet dan echt in de nacht met oogzalf en iverdag druppelen . De dokter zal hem dat ook gezegd hebben. Laat hem maar googlen anders. Sterkte hoor. 
19 jun 17 door lid: vlinders3
Mijn moeder heeft dat ook gehad, duurde bij haar een jaar :( Het is nu 35 jaar geleden en nooit meer teruggekomen. Zij liep ook overdag met een ooglapje omdat haar oog helemaal niet meer sloot. Super naar voor je zoon! 
19 jun 17 door lid: anjasophieboorsma
Sterkte. Hou je haaks! 
19 jun 17 door lid: Geerits
Tjeemig heftig verhaal... sterkte jullie 👍 
19 jun 17 door lid: Dolfing

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.