Tijmpje's Logboek, 27 jul 23

Warning: mss niet lezen als je aan het eten bent....




We hebben weer een logée voor de komende 2 weken. Ze kwam gisteravond.
Intussen is ze bekend hier, komt hier al 6 jaar.
Vanmorgen moest manlief om 6.15u opstaan omdat hij weg moest. Komt hij me even later uit bed halen, of ik 'm even wil helpen.
Beneden gekomen blijkt onze logée vannacht diarree te hebben gekregen en werkelijk álles onder gescheten (behalve haar eigen bench uiteraard). In de keuken op de mat begonnen, toen de hele keukenvloer vol, doorgegaan op de kamervloer (écht overal lag het), tegen de muren omhoog, de poten van de stoelen, het crèmekleurige vloerkleed. En gekotst op de bank.
Dus wij konden ruimen. Toen manlief weg ging was ik nog bezig. Intussen al 3x alles gedweild, ook al -tig keer met haar buiten geweest, om nóg meer binnen te voorkomen. Elke keer blijkt in zo'n geval een hele dikke vacht niet zo handig te zijn, want moet ik haar 'broek' steeds wassen.
Haar eten vanmorgen maar even over geslagen. Kip en rijst gekookt voor evt. later vandaag. Even afwachten hoe dit verder gaat.
Dus het was een kort nachtje voor me afgelopen nacht.

Bekijk Dieet Kalender, 27 juli 2023:
1764 kcal Vet: 77,99g | Eiwit: 145,03g | Kolhy: 101,97g.   Ontbijt: Lindahls Kvarg Perzik Passievrucht, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Water, Milbona Karnemelk, Water, Divers Koffie Gemalen. Lunch: Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, AH Bosvruchten Fruitspread, Lidl 100% Pindakaas, AH Boerenkaas Extra Belegen, Jumbo Gerookte Salami, AH Lekker op Brood, Jumbo Koolhydraat Verlaagd Vloerbrood., Rivercote Beschuit Volkoren, Goldessa Zuivelspread. Diner: Water, Belbake Schenkstroop, Vita D'or Zonnebloemolie, Milbona Halfvolle Melk 1,5% Vet, Belbake Pannenkoekenmix Meergranen, Milbona Geraspte Jong Belegen Kaas, Jumbo Bacon. Snacks/Andere: Water, Body & Fit Clean Protein Bar Cookie Dough Flavour, Divers Koffie Gemalen, Jacob Hooy Geurig Ijzerhard Kruidenthee, Jumbo Ongebrande & Ongezouten Notenmix, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate-Peanut, Jumbo Cakerol met Aardbei, Jumbo Yoghurt Griekse Stijl 0,1% Vet. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 21
Reacties 
Sterkte❤️ 
27 jul 23 door lid: carolinequichou
Mosterd na de maaltijd maar wellicht kun je het beste de bench dichtmaken. Als ze nodig moet meldt ze zich wel door te blaffen of te piepen 
27 jul 23 door lid: rstultje
aaaah wat erg en wat zielig😔. Hopelijk blijft de rest van de dag alles binnen. Inderdaad wat rstultje zegt, ze willen nooit hun eigen plekje bevuilen dus zullen in een dichte bench gaan blaffen. Dat doet onze Rocky ook als hij diarree heeft en in de bench zit. Sterkte en een knuffel voor je logé❤️ 
27 jul 23 door lid: linkelouitje
Jeetje, voor jullie allemaal erg zielig. Kip en rijst is een slimme move. Als je psyllium vezels in huis hebt, kun je daarvan ook een tl aan het eten toevoegen. 
27 jul 23 door lid: keto_danny
Was zielig.. beterschap 
27 jul 23 door lid: Lind@@h
Ach, wat sneu!! Voor jullie allemaal. 
27 jul 23 door lid: gien55
ach gossie.. wat zal t beestje t benauwd hebben gehad. en ik weet uit ervaring ook wat de lucht ervan en het werk eraan is. 
27 jul 23 door lid: Suzepluus
Ze is weer helemaal de oude, gelukkig.  
28 jul 23 door lid: Tijmpje
Wat fijn 🥰 
28 jul 23 door lid: keto_danny
Ach wat zielig. Gelukkig dat het weer beter gaat! 
28 jul 23 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Gelukkig dat het nu beter gaat. Waar kwam die diarree ineens vandaan? 
28 jul 23 door lid: Peggy Eleonore
De dame is op dieet. Ze had een yoghurtemmer uit de plasticbak gejat en uitgelikt. Niet dat het bedorven was of zo, maar ze krijgt nooit zuivel en maakt dus geen lactase meer aan, ze kan er dus ook incidenteel niet tegen. Dus die plasticbak staat nu tijdelijk even hoog. 
28 jul 23 door lid: Tijmpje
Gelukkig dat ze weer helemaal opgeknapt is, zo zielig. Wat een lieverd 😍 
28 jul 23 door lid: WildieWil
Gelukkig dat ze weer opgeknapt is👍🥰 
28 jul 23 door lid: linkelouitje
Afgelopen nacht nóg een herhaling van het drama. Bench dicht, maar niks geblaft (helpt dus inderdaad niet, wat ik al dacht). En, ondanks niet helemaal gelukt, door de tralies van de bench naar buiten gemikt.  
30 jul 23 door lid: Tijmpje
Oh wat sneu, zowel voor jou als voor de hond😢 
30 jul 23 door lid: carolinequichou
Jeetje wat rot! 
30 jul 23 door lid: keto_danny
Jeetje wat naar voor zowel jullie als de hond😪. En zeker met zo'n lange vacht waar het ook nog in gaat vastzitten. Hopelijk knapt ze nu snel op🥰 
30 jul 23 door lid: linkelouitje
Manlief had álles' al schoon gemaakt.... Wat betekende dat ik nadien dus écht alles kon schoonmaken. En ook de hond inderdaad, want die moest haar achterwerk gewassen krijgen en haar poten. Eea ging er niet uit, dus uiteindelijk eruit geborsteld. Ziek lijkt ze er echter niet van. Dat is dan wel 'gelukkig'.  
30 jul 23 door lid: Tijmpje
Ja een hele klus inderdaad om alles dan schoon te krijgen inderdaad en de geur blijft nog uren in je neus hangen. Borstelen is inderdaad de beste optie want het plakt helemaal aan elkaar hé. Bij onze hond gebruik ik nog weleens verdund natuurazijn dat haalt ook de geur een beetje weg.  
30 jul 23 door lid: linkelouitje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.