Gerrika G's Logboek, 14 jun 23

Thuiswerken vandaag dus ik rolde pas om 630 het bed uit, ook wel eens lekker. De weegschaal...nou laat vandaag maar even zitten na de vreetbui van gisteren avond. De jongens liggen nog op bed. Vanmiddag naar de cosmetisch arts voor mijn draafjeslift ik ben benieuwd. Deur staat hier al open lekker frisse lucht erin ik kreeg van de warmte gelijk fikse uitslag tussen mijn borsten pfff maar even goed verzorgen de aankomende dagen. Op naar de examen uitslagen en vandaag niet in slaap vallen overdag. Fijne woensdag allen 🌞🌞

15 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 28
Reacties 
Succes! 
14 jun 23 door lid: Lind@@h
Succes! Qua eten gaat het momenteel niet zo lekker, wel? Ik duim voor een goede examenuitslag! (En dat de uitslag bij je borsten mag verdwijnen 😏). 
14 jun 23 door lid: Antoinette loves food...
Draafjeslift? Wat ga je voor spannends doen? 
14 jun 23 door lid: HélèneNoordhoek
Het gaat op en af Antoinette soms prima soms klote. Ik moet er echt voor waken om na het avondeten niet in slaap te vallen want dan gaat het mis. Soms kan ik na een of 2 dingetjes weer stoppen met eten maar gisteren dus niet het werd een fullblown snack attack 🙄. De uitslag is vervelend en vooral lelijk maar ik ben eraan gewend ik ben daar nogal schimmel gevoelig en met dat warme weer is er geen houden aan. Ik probeer het te voorkomen door al geen synthetische stoffen te dragen maar ja ik wil onder een leuk zomerjurkje wel een fatsoenlijke bh aan die de boel een beetje in het gareel houdt dan komen ze automatisch al tegen elkaar aan en dan gaat het mis. Bh loos is ook geen optie met een fikse c cup 🤣. Niemand ziet me vandaag tijdens het thuis werken dus de dames zitten lekker los. Volgens mij zijn bh's uitgevonden door een kerel...ondingenzijn het. 
14 jun 23 door lid: Gerrika G
Helene ik heb door het afvallen gigantisch volume verlies in m'n gezicht rond m'n mond en wangen. Fillers alleen zijn niet afdoende dus de arts gaat er 4 collageen draden inzetten zodat de onderkant wat strakker wordt getrokken. Ouder worden vind ik niet erg de ingezakte onderkant van m'n gezicht wel. 
14 jun 23 door lid: Gerrika G
Oh ja snap het, spannend maar gaat zeker mooi worden. Het gaat inderdaad niet om jong strak willen blijven maar een frisse blik oogt zoveel beter. Fijne dag en succes vanmiddag met de puber☺️ 
14 jun 23 door lid: HélèneNoordhoek
Gerrika, er bestaat boobtape. Google het eens 
14 jun 23 door lid: Laurierdrop
Spannend! Zoiets heb ik gezien, id dat niet pijnlijk? İk slik collageen, maar dit is denk ik een ander effect? 
14 jun 23 door lid: jessmeh40
Geen idee Jess dat horen jullie straks.  
14 jun 23 door lid: Gerrika G
Boobtape Laurier? Is dat niet wat celebs gebruiken onder open jurken ed....gaat nu googlen. 
14 jun 23 door lid: Gerrika G
wij gebruiken voor een aantal rondborstig dames op t werk engels pluksel..om smetten te voorkomen. Geen ideehoe en of dat werkt met een leuk decolleté want de dames zijn een tikkie ouderwets 🥰 en de blouses tot de hals dicht geknoopt. Of een transparante vette crème?? zo'n barrière zalf. Spannend die examen uitslagen 🙈🙈. Ik hoop dat je weer op je goede spoor komt qua eten. ❤️ 
14 jun 23 door lid: smootylaatmaar
succes vandaag met de examenuitslag van je zoon!! 
14 jun 23 door lid: boebes21
Krijg je nu alleen een intake gesprek voor je draadjeslift? Of gaan ze er gelijk in? Wel spannend zeg! Mijn moeder krijgt altijd zalf voor tussen haar borsten, van de huisarts. 
14 jun 23 door lid: keto_danny
Intake is al geweest ze gaan er vandaag echt in Danny. Ik ben gisteren ook al begonnen met smeren inderdaad ik heb een anti schimmel zalf van de huisarts en een crème om her vet te houden want door de zalf droogt m'n huid gigantisch uit. 
14 jun 23 door lid: Gerrika G
Smooty een decolleté is wel lekker met warm weer en ik hou sowieso wel van een v-hals. Dat eten komt wel weer goed hoor soms wint het engeltje en soms wint het duiveltje. De duivel heb ik zojuist haar waffeltje dicht gepakt met boobtape oh nee ducktape 🤣🤣 
14 jun 23 door lid: Gerrika G
Ik ben wel benieuwd naar het effect van de draadjeslift. En heel veel succes of sterkte voor de examenuitslag. 
14 jun 23 door lid: gien55
🤣🤣🤣, zo ist, boobtape, duct tape....als het 't waffeltje maar plakt. 
14 jun 23 door lid: smootylaatmaar
Onze Hema verkoopt boobtape. Ligt op de bh afdeling  
14 jun 23 door lid: smootylaatmaar
Succes vandaag 😘😘😘 
14 jun 23 door lid: Dappere-Dodo
Succes met alles 👍. Ik smeer onder mijn borsten mentholpoeder , of van Zwitsal. Na het douchen , en eerst héél goed droogmaken.  
14 jun 23 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Gerrika G's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.