MDW80's Logboek, 14 apr 23

Voor Biene even zo omdat we niet meer kunnen reageren op je berichtjes.
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk ben je goed verwend door je familie. Heel veel plezier bij de all you can eat!

Bekijk Dieet Kalender, 14 april 2023:
2080 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 30
Reacties 
Gefeliciteerd 🥳🍾🎉 
14 apr 23 door lid: SabineS85
Ja precies zag het ook! Gefeliciteerd 🥳 
14 apr 23 door lid: dani.p2
Gefeliciteerd Biene! 🥳 
14 apr 23 door lid: Delivurs
gefeliciteerd😘 
14 apr 23 door lid: TMBoonstra
Biene, heel hartelijk gefeliciteerd 🥳 
14 apr 23 door lid: gien55
Nou ik dacht hetzelfde te doen☺️ Biene gefeliciteerd 🎉😘 
14 apr 23 door lid: HélèneNoordhoek
Gefeliciteerd Biene 🎉 
14 apr 23 door lid: Sjattepieke
Op de valreep nog van harte gefeliciteerd 🥳. Zo te zien heb je een leuke dag gehad Biene! 
14 apr 23 door lid: Antoinette loves food...
gefeliciteerd Biene🥳😘 
14 apr 23 door lid: linkelouitje
Lieve Mdw80 en lieve FSers, Bedankt voor de lieve felicitaties 🥰! Ik vind jullie allemaal echt hele lieve, gezellige mensen, maar heb gemerkt dat ik me erg veel aantrek van commentaar van sommige mensen op dit platform en me dat niet goed doet in mijn afvalproces! Ik weet dat alles goed bedoeld is , maar soms trek ik het gewoon niet! Ik heb daarom bewust ervoor gekozen in ieder geval tijdelijk mijn mogelijkheid om te reageren voor anderen uit te zetten! Ik deel graag met jullie mijn eten en mijn ervaringen tijdens het afvallen! Ik steun jullie ook graag met jullie afvalproces. Ik hoop dat jullie mijn besluit kunnen begrijpen. Dank hiervoor! Ik heb trouwens een erg fijne verjaardag gehad en ben door mijn man , mijn kinderen, familie , vrienden en collega’s erg verwend gisteren 😊. Ik blijf jullie volgen en alles met jullie delen, veel succes 🍀 
15 apr 23 door lid: Biene Mays
Helemaal prima toch! Doen waar je jezelf het beste en het fijnste bij voelt! Je eten van gisteren zag er iig heerlijk uit!  
15 apr 23 door lid: dani.p2
Biene Mays,misschien ook eens opletten op jou eigen gedrag/commentaren. Als je met 1 vinger naar een ander wijst dan wijzen er 3 naar jezelf. Succes met alles🌺 
15 apr 23 door lid: Laura ¥
Nee lieve Floor, je hebt absoluut niets verkeerds gezegd, je toont veel respect en “ vingerspitzengevoel” als je commentaar geeft! Ik kan er gewoon niet zo goed mee omgaan en wil het voor mezelf positief houden! Mijn notities zijn namelijk altijd persoonlijk, oprecht en een dagboek van mijn eigen afvalproces! Dus dat ligt dan soms ook gevoelig. Soms vind ik commentaar echt heel fijn en een hele steun, maar soms komt het ook negatief binnen! Ik kan de switch van wel/ geen commentaar niet steeds aan/ uitzetten dus heb ik ervoor gekozen even helemaal geen commentaar te krijgen, lekker rustig! Ik houd sowieso contact met jullie! Veel te gezellig hier ook op FS! Ik houd mijn account sowieso open zodat jullie me kunnen blijven volgen, wie dat wil . 
15 apr 23 door lid: Biene Mays
Goed zo Biene en we blijven je steunen 😘 
15 apr 23 door lid: HélèneNoordhoek
Ik snap wat je bedoelt Biene. Het is fijn dat je wel blijft delen en volgen. ❤️ 
15 apr 23 door lid: gien55
Goed dat je doet waar je je fijn bij voelt. Nog gefeliciteerd 🥳 
15 apr 23 door lid: Wow34
Van mij ook nog gefeliciteerd, fijn dat je een leuke dag gehad hebt! En respect voor je keuze, ik snap het.. wel jammer dat ik je dan niet kan laten weten als iets er heel lekker uit ziet.. 😅😘 
15 apr 23 door lid: Dappere-Dodo
Gefeliciteerd Biene🎉 
15 apr 23 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Het was mij duidelijk dat je het niet fijn vond dat we met je mee wilden denken. En zoals ik eerder heb aangegeven, zal ik dat dan ook niet meer doen. Daarvoor had je je reacties dus niet hoeven uitzetten. Inderdaad jammer dat er nu helemaal niet op je berichten gereageerd kan worden. Maar als jij je daar fijner bij voelt, dan moet je dat uiteraard zo laten. 
15 apr 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik sluit me aan bij Antoinette. Ik vermoed dat jouw gevoel ook door mijn reacties is ontstaan en heb al eerder genoemd dat het geheel niet mijn intentie was om je een aan te vallen of een oordeel te vellen. Ik zal zulke reacties voortaan achterwege laten bij je, mocht je er nog weer voor kiezen de reacties op te zetten.  
15 apr 23 door lid: SabineS85

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MDW80's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.