Antoinette loves food...'s Logboek, 18 dec 22

Afgelopen week 0,9 kg afgevallen.
Sinds start van de challenge 4,2 kg afgevallen.

In totaal in 15 weken 11,7 kg afgevallen.

Biografie is geüpdate.

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat gaat super lekker dus 🥳🥳 
18 dec 22 door lid: Gerrika G
Top 👌 
18 dec 22 door lid: Rommeltjes
Heej, jullie kunnen het zien! Fijn! Ja het ziet er uit alsof dit een topweek was (was het uiteindelijk ook), maar op afgelopen maandag na, heb ik de hele week nog boven het gewicht gezeten van vorige week zondag. Vandaag dus een flinke wooosh. 😊 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Wat ontzettend goed van je! 🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Dat streefgewicht ga jij of dit jaar of begin volgend jaar nog bereiken vermoed ik. Is het sneller gegaan dan je had verwacht?  
18 dec 22 door lid: SabineS85
Sabine, dank je! Ja het is sneller gegaan. En ik had niet verwacht onder de 75 kg uit te komen, dus alles wat er nog af gaat is mooi meegenomen. Nee, nu wil ik ook die 72 kg halen, maar ik geloof ook dat ik dat ga halen. Niet meer dit jaar (iets met kerst etc..), maar wel volgend jaar. 😊 Floor, bedankt! Jij hebt de eerste stap gezet! En de snelheid van afvallen is niet belangrijk, als je maar afvalt op een gezonde manier die voor jou goed is vol te houden. 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Super goed gedaan 😊 
18 dec 22 door lid: Femke Blok
Fijn is dat hè?! Bij mij ging het ook zo snel. Nou moet ik wel zeggen dat hij bij mij niet altijd even gezond ging. Alles of niets is nogal een dingetje voor me en ik heb dan ook een tijdje echt te laag in kcal gezeten (zo’n 1200). Met onze lengte en mijn activiteitenniveau van elke dag minimaal 10.000 stappen (en toen nog wel meer) veel te weinig natuurlijk. Maar dat is dan het ‘voordeel’ van keto; je ervaart nauwelijks hongergevoel.  
18 dec 22 door lid: SabineS85
Zeker fijn! Dat alles of niets herken ik wel, maar doordat het met kleine aanpassingen al goed ging had ik die neiging niet. In het begin heb ik wel helemaal niet gesnoept, waar ik nu af en toe wel wat pak. Ik ben ook wel benieuwd hoe het dadelijk gaat als ik op mijn streefgewicht ben. Dan 'moet' ik meer gaan eten, maar ik ben nu gewend aan deze hoeveelheid te eten.. Hoe heb jij dat toen gedaan? 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Dat vond ik inderdaad lastig. Meer gaan eten was spannend want bang dat ik aan zou komen terwijl je natuurlijk redelijk exact kunnen theoriseren hoeveel je aankomt van hoeveel calorieën, maar goed. Heb elke week met 200kcal opgeplust van 1400 naar 2200 waardoor ik toch paar kilo meer kwijtraakte dan eigenlijk de planning was. Had het gevoel dat ik moest eten als een bootwerker, at overigens nog steeds keto want daar doet mijn buik het zo goed op maar gewoon op stabiliserend aantal calorieën. Zo’n 2200 want ben ook gestopt met heel veel wandelen.  
18 dec 22 door lid: SabineS85
Echt super goed!🎉💪🏻 
18 dec 22 door lid: keto_danny
Hmm. Ik houd sinds 2,5 week niet meer bij wat ik eet, om te kijken of het nog steeds goed zou gaan met intuitief eten. Dat gaat het nu wel, maar misschien dat ik tegen die tijd het dan toch weer ga bijhouden om inderdaad langzaam meer kcal te gaan eten. Ik heb nu niet het idee dat ik eten te kort kom (heb ik een keer meer behoefte aan eten, dan geef ik daar ook aan toe), dus ik kan mij inderdaad voorstellen dat het voelt alsof je ineens enorm veel moet eten. Echt heel fijn dat je met keto zoveel minder last van je buik hebt. Ik eet niet koolhydraatbeperkt of keto, maar ik ben er wel achter dat ik aan de ondergrens van een 'normale' hoeveelheid koolhydraten zit op een normale dag, zonder dat ik daar specifiek op let. 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Dank je Danny! Zag jij het bericht nou voorbij komen? Of pas weer toen je naar mijn profiel ging? 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Ik zag het niet, ik ben naar je profiel gegaan.😓 
18 dec 22 door lid: keto_danny
Geweldig Knap hoor💪 
18 dec 22 door lid: Nel_69
Toch gek.. maar extra lief dat jullie hier langskomen en een berichtje plaatsen 🥰 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...
Heel goed bezig! 👊👊 
18 dec 22 door lid: Yoo69
Heel knap! 
18 dec 22 door lid: Lind@@h
Goed bezig! 
18 dec 22 door lid: asjege
❤️ 
18 dec 22 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.