keto_danny's Logboek, 26 okt 22

Keto lunch:
DE koek met een bullit chocolademelk!😋
Beetje later gelucht dan normaal, vanmorgen eerst naar de neuroloog geweest.😊
Ik had mij heel erg druk gemaakt, dus nu ben ik weer doodmoe🙄
Lekker uitrusten nu.
Fijne middag!😘

Bekijk Dieet Kalender, 26 oktober 2022:
1425 kcal Vet: 117,69g | Eiwit: 70,62g | Kolhy: 9,87g.   Lunch: Alpro Coconut No Sugars, Blooker Cacao Poeder, Melkan Roomboter Ongezouten, 1 persoons koekje. Diner: Cacao, Kokosmelk, AH Ei, Jumbo Carpaccio met Kaas en Dressing, Body & Fit Egg White Powder, Delicieux Truffel Mayonaise, AH Rucola, Dr. Oetker Gelatine, Eiwit. meer...
1937 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat jammer altijd en zonde van je energie. Maar wel logisch 🤷🏽‍♀️ Wanneer krijg je de uitslag?  
26 okt 22 door lid: annemiek rembil
Ik moet nog voor een mri, dit was een gesprek, en wat tests. 2 december mri, 7 december de uitslag. Maar ze verwacht er niets op te zien. Dus dan is het toch een depressie.  
26 okt 22 door lid: keto_danny
DE koek, da's een goeie voor de komende dagen! klinkt misschien stom Danny, maar wees dan misschien toch maar blij met een depressie... dat kan tenminste behandeld worden en overgaan 🥰 
26 okt 22 door lid: Elfje69
Misschien wél, maar 3 jaar verder, en je nog zo ellendig voelen is niet tof. En nu kan ik mij er niet bij neerleggen, dat had ik wel gekund als het blijvend was. 
26 okt 22 door lid: keto_danny
Hoe zit jij eigenlijk met medicatie? Heb je al van alles geprobeerd of enkele middelen? SSRI’s zal je wel hebben gehad maar bijvoorbeeld TCA’s of MAO-remmers? Als je dat privé wil houden begrijp ik dat ook hoor. Maar ik begrijp van veel mensen dat er in de eerste lijn vaak wat wordt aangeklooid met SSRI’s en als die niet werken eigenlijk niet verder wordt gekeken terwijl er zo veel mogelijk is. Het depressieprotocol ken je? 
26 okt 22 door lid: SabineS85
Wat wordt aangeklooid is te ongenuanceerd. Ik bedoel dat er enkele SSRI’s worden geprobeerd maar dat er niet doorgezet wordt met medicamenteuze behandeling bij geen of onvoldoende resultaat. Terwijl daar, samen met therapie, veel winst valt te behalen. 
26 okt 22 door lid: SabineS85
Het is ook nog de ptss, en ik zal daar ook weer hulp voor moeten zoeken. Ik heb nu bupropion en ik had Prozac. Met bupropion voelde ik mij wel beter dan met Prozac. Maar ik sta nu al heel lang stil. 
26 okt 22 door lid: keto_danny
Dan is het, als je meer duidelijkheid hebt straks, misschien echt de moeite waard om verder te zoeken in het medicamenteuze. En dan niet in plaats van maar eerst naast elkaar om te voorkomen dat je in een gat valt. Wat een strijd zeg 😞 
26 okt 22 door lid: SabineS85
Deze mochten elkaar niet overlappen. Is een andere groep. Ik wilde zelf bupropion omdat dat ook een beetje zou helpen voor mijn adhd. 
26 okt 22 door lid: keto_danny
Ik ben het zo zat, en nu het herfst is, en ik weer in het donker naar mijn werk moet rijden, zie ik het helemaal niet meer zitten. 
26 okt 22 door lid: keto_danny
Lieverd , als het niet blijvend is , betekent dat wel dat het over kan gaan 🤷🏽‍♀️😘 
26 okt 22 door lid: annemiek rembil
I know 
26 okt 22 door lid: keto_danny
❤️ 
27 okt 22 door lid: Nel_69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.