keto_danny's Logboek, 05 okt 22

Keto lunch:
Burrata salade, met een paar zelf gedroogde tomaatjes, en kers tomaatjes, olijven en geroosterde blanke amandelen!😋
Straks voor het eerst naar de chiropractor, ik ben benieuwd.😊
Fijne middag!😘

Bekijk Dieet Kalender, 05 oktober 2022:
1417 kcal Vet: 107,60g | Eiwit: 76,63g | Kolhy: 18,50g.   Lunch: AH Snacktomaatjes, Alesto Amandelen, Baresa Gedroogde Tomaten in Zonnebloemolie, Baresa Zwarte Olijven, Zanetti Burrata, AH Romaine Sla, AH Olijfolie Traditioneel. Diner: Aldelis Kipfilet Naturel, El Tequito Jalapenos Peper, Baresa Gedroogde Tomaten in Zonnebloemolie, Mama Lupe's Tortillas, De Zaanse Hoeve Extra Belegen 48+, AH Avocado Eetrijp. Snacks/Andere: Water. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 22
Reacties 
Succes! Ben benieuwd. 😘 
05 okt 22 door lid: Dappere-Dodo
Ik ook, geen idee wat ik precies kan verwachten. Het gaat er vooral om dat mijn rug en nek in beeld worden gebracht. Moet er wel voor naar hoofddorp rijden. Maar dat is niet anders... 
05 okt 22 door lid: keto_danny
Ik ben ook weg benieuwd! Laat je weten hoe het was? 😘 
05 okt 22 door lid: linshelu
wat is een chiropractor anders dan een osteopaat? daar loop ik al jaren bij tot grote tevredenheid. de 1ste die mijn klachten 8 jaar na het auto ongeluk serieus nam. en herstelde!! 
05 okt 22 door lid: Suzepluus
Succes straks lieverd Met de autorit En bij de chiropractor 🤗😘 
05 okt 22 door lid: Nel_69
Durf ik niet te zeggen @zusepluus 
05 okt 22 door lid: keto_danny
Ziet er heerlijk uit😋👍. Veel succes bij de chiropractor😘 
05 okt 22 door lid: linkelouitje
Een chiropractor zet je hele ruggengraat goed. Hij zou tussen de 50 en 100 moeten zijn, en bij mij is het 1395. Dus ik moet 5 weken, 2 keer per week, dan 1 keer per week, en na 3 maanden een nieuwe scan. Daarna onderhouden met eens in de 3 maanden. 
05 okt 22 door lid: keto_danny
Jee Danny , komt dat nog door het ongeluk? 😬 
05 okt 22 door lid: annemiek rembil
Dat weet niemand. Deze scan gaat wel mee naar de neuroloog. Want het is vooral foute boel in mijn nek. 
05 okt 22 door lid: keto_danny
Danny, wat betekenen die getallen? 
05 okt 22 door lid: Laurierdrop
Jeetje Danny, foute boel in je nek... precies waar alles doorheen loopt. Hopelijk is het op te lossen.  
05 okt 22 door lid: Delivurs
Een osteopaat verleent zorg op basis van de levenswijze van de patiënt in de breedste zin. Hierbij staan (pijn)klachten centraal. De osteopaat neemt het lichaam als geheel in acht bij het kijken naar waar de klachten mogelijk vandaag kunnen komen. Zo zegt volgens de osteopaat de locatie van de pijn niet per se iets over waar het lichaam uit balans is. De werkwijze van de osteopaat is als volgt; met de handen wordt gevoeld waar in het lichaam er een disbalans is, of waar zich spanning bevindt. Vervolgens wordt met handmatige correcties druk uitgeoefend op verschillende delen van het lichaam, ook op de plekken die ogenschijnlijk niets met de klachten te maken hebben. Bij de osteopaat staan de spieren, de organen en het zenuwstelsel centraal. 
05 okt 22 door lid: Delivurs
De chiropractor is gespecialiseerd in de communicatie tussen het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel en betrekt dus de spieren, wervelkolom, zenuwen, gewrichten en het brein in de zorgwijze. De chiropractor gaat hierbij uit van het zenuwstelsel en probeert hier blokkades of verstoringen weg te nemen om zo de balans in het lichaam te herstellen. Dit wordt gedaan door het uitoefenen van handmatige druk op bepaalde punten in het lichaam, met name de nek of rug. Deze verstoringen kunnen het gevolg zijn van een fysieke beschadiging, bijvoorbeeld een hernia, maar kan ook het gevolg zijn van stress. Het hele lichaam heeft vervolgens baat bij de herstelde balans. De chiropractor biedt dus zorg die de gezondheid ondersteunt en gaat niet per se uit van klachten. Ook gezonde personen kunnen chiropractische ondersteuning gebruiken omdat de gezondheid in dit geval extra wordt bevorderd. 
05 okt 22 door lid: Delivurs
Zo, 2 lappen tekst speciaal voor Suzepluus en iedereen. Zo leren we weer wat bij. 😉 
05 okt 22 door lid: Delivurs
@laurierdrop, er is een scan gemaakt per wervel, en als je wervelkolom perfect is, dan is de score maximaal 100 punten, liever nog, maar 50 punten. Ik kwam op een score van 1395, dus een hele grote disbalans. Die het ergste is in mijn bovenste wervels.  
05 okt 22 door lid: keto_danny
Dankjewel Delivurs 👍 
05 okt 22 door lid: annemiek rembil
Graag gedaan, Annemiek 🍀 
05 okt 22 door lid: Delivurs
Jemig meid Wat een gedoe Daar ben je dus nog wel even zoet mee  
05 okt 22 door lid: Nel_69
Ja, dat kun je wel zeggen! Maar ja, als het maar helpt  
05 okt 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.