brigensam's Logboek, 23 sep 22

Tuurlijkkkk!!!!! Snap het Helemaal!! Not!!!!
Ik werk veel,
loop me rot thuis, werk, afspraken, huis houden en m'n kinderen.
Ik eet in de ochtend al een tijdje niet.
Maar ik pas 2 broeken niet meer.
drink geen wijn meer. behalve 0,0.
Soms een blikje fris, zonder suikers.
een koekje af en toe bij de koffie in de avond hoort erbij.
doe niet is raars.
Moest het ff kwijt.

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat rot zeg! Misschien toch je voedingsdagboeken bij gaan houden om te kijken waar het precies mis gaat? 
23 sep 22 door lid: SabineS85
Dank je wel. Maar dat vreet meer energie voor me geestelijk momenteel ook negatief. Heb veel op m'n bordje gehad met negativiteit gevoel zorgen en emoties. Dat kon ik er niet bij hebben. Ik kan niet zomaar alles kopen wat gezond is. We hebben en een budget en aanbiedingen. Eet minder zuivel maar bv wel crackers met brie. Heerlijk. Maar dan 2 en 1 cracker met vleeswaren of pindakaas. Niet schokkend toch? Avond eten normaal bord. Melk is een kleiner glas en zo heb ik echt er aanpassingen gedaan en geniet met mate. 
23 sep 22 door lid: brigensam
We hebben Bv wel een broodmager dus croissantjes en x een chocolade broodje. Maar dat is niet meer soms 2 dagen maar andere dagen dan weer gezond. Het blijft lastig en vind het jammer. Maar wil dat het niet teveel bepalend is. Als ik kijk hoe het nu gaat ben ik meer actief en bezig dan ooit. Hhmm... Komt vast door het weer🤣🤣 hou de regen vast. Lol  
23 sep 22 door lid: brigensam
Broodmager moest brooddag zijn 
23 sep 22 door lid: brigensam
Als je op een brooddag nìet meer kc eet dan de andere gezonde dagen , moet je idd toch afvallen 🤷🏽‍♀️ 
23 sep 22 door lid: annemiek rembil
Ik vul het dagboek ook in, maar als het veel werk is, dan schat ik of pak iets uit de lijst wat in de buurt komt (bij chili bijvoorbeeld of pasta). Anders vul ik tijdens het koken alles in wat ik gebruik en maak daarna een schatting hoeveel ik daarvan heb gegeten (eet ik de helft, dan deel ik alle waardes door 2 etc.) Makkelijke dingen voer ik precies in. Zo heb ik wel een idee van wat ik eet, maar ben ik niet continu bezig met wegen etc. Dat heb ik in het verleden wel eens gedaan, maar wil ik nu niet (ook omdat mijn kinderen dat nu zouden meekrijgen en ik dat niet persé nodig vind 😊) 
23 sep 22 door lid: Antoinette loves food...
Het invullen helpt ook om niet 'zomaar' iets in je mond te stoppen. Het houdt mij wat bewuster en zorgt er voor dat ik vaker denk 'heb ik dit wel echt nodig?'. 
23 sep 22 door lid: Antoinette loves food...
Mensen, gebruik het kookboek! Ideale optie van fs en macaroni is bij mij eigenlijk altijd hetzelfde recept, net zoals een bal gehakt, dus 1x invoeren en tig keer plezier 😉🤷‍♀️ En een croissantjes eet ik al niet meer door de hoeveelheid kcal en het gebrek aan vulling in mijn buik, maar dat kan persoonlijk zijn. Verbaas me wel altijd hoeveel kcal ik naar binnenwerk met brood en beleg😱 🫣. Oh Ennehh pindakaas is killing vraag maar aan Lonneke 🤣🤣🤣😜😜 
23 sep 22 door lid: MDW80
Hmm kookboek is nog een optie. Maar ik varieer vaak met koken.. Of het dan zo handig is. Maar misschien moet ik het eens proberen. Ik eet niet vaak brood. Als ik het eet, dan meestal een broodje in het weekend.  
23 sep 22 door lid: Antoinette loves food...
Bedankt allemaal voor de reacties ☺ 
23 sep 22 door lid: brigensam

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


brigensam's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.