Hawkey4077's Logboek, 26 jan 22

Nou, onze Ministerpresident laat er ook geen gras over groeien. Precies op de dag dat ik mijn "stoppen met alcohol" traject officieel afsluit kondigt hij de heropening van de horeca aan. Heb hem gelijk een appje gestuurd "Hoi Mark (ik mag Mark zeggen), wat maak je me nou? Ik heb nog een andere doelstelling waarbij het openen van de horeca me niet echt helpt. Zou je het nog terug kunnen draaien en een maand of 7 kunnen uitstellen?" Ik heb nog geen antwoord gehad, maar het is nog vroeg en ik snap ook wel dat hij dit even in het kabinet en met het OMT wil bespreken.

Bekijk Dieet Kalender, 26 januari 2022:
589 kcal Vet: 14,10g | Eiwit: 37,50g | Kolhy: 75,40g.   Ontbijt: Zespri Kiwi Gold, Aldi Yorkham, LU Cracotte. Snacks/Andere: McDonald's Triple Chocolate Cookie. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
😂😂 
26 jan 22 door lid: Zomerspruit
Haha! 
26 jan 22 door lid: TommeyLou 68
🤣🤣 
26 jan 22 door lid: !neke-
Hahaha , ik ben ook gestopt met alcohol , en moet zeggen het bevalt mij prima! 
26 jan 22 door lid: monica318
Ik denk dat hij op je doorzettingsvermogen vertrouwd 👍 
26 jan 22 door lid: annemiek rembil
🤣😂 
26 jan 22 door lid: Tijmpje
Het afsluiten van het alcoholtraject, betekent dat dat je een traject hebt afgesloten dat helpt bij het stoppen met alcohol of dat je gestopt bent met het stoppen, dus weer gaat drinken?  
26 jan 22 door lid: Vecasimic
Waarschijnlijk ludt hij zekf ook een drankje 😂 
26 jan 22 door lid: wendycarty
@Vacasimic. In dit geval betekent het dat ik een traject heb afgesloten dat helpt bij het stoppen met alcohol drinken, of beter gezegd helpt bij het gestopt blijven want het stoppen heb ik 4 maanden geleden al gedaan, een paar weken voordat ik uit eigen initiatief was gestopt. Ben een paar jaar geleden ook 9 maanden gestopt, maar toen was het voornemen niet zozeer om definitief te stoppen, maar om even een forse pauze in te lassen en het gebruik te resetten. Ben nu niet ineens een principiële geheelonthouder geworden, maar zie het meer vanuit de praktische kant dat het de moeite en struggle niet waard is om te proberen een middenweg te bewandelen en dat het daarom gewoon gemakkelijker is om maar helemaal naar 0 te gaan. Neemt niet weg dat ik een glas Chardonay of een goede whiskey beslist niet zou versmaden.  
27 jan 22 door lid: Hawkey4077
Dank voor je antwoord. Je zegt dat je het stoppen 4 maanden geleden al gedaan hebt, een paar weken voordat je uit eigen initiatief was gestopt. Het is me even onduidelijk of je met stoppen in het eerste deel van de zin bedoelt het stoppen met alcochol of het stoppen met met het traject. Laat ik het anders vragen: ben je en blijf je abstinent? 
27 jan 22 door lid: Vecasimic
@Vecasimic. Je hebt helemaal gelijk, wat ongelukkig opgeschreven. Ik bedoelde dus te zeggen dat ik een paar weken voordat ik me aanmeldde voor het traject al gestopt was, het aanmelden bij het traject was om wat meer zekerheid een soort "stok achter de deur" in te bouwen. Ik ben dus sinds half September abstinent en het plan is om dat te blijven. Vindt het altijd lastig om iets met zekerheid voor bijvoorbeeld de komende 25 jaar te zeggen, maar dat is wel de intentie.  
27 jan 22 door lid: Hawkey4077
Oké, nu is het me helemaal duidelijk. Dank en mijn complimenten voor het volhouden van het afblijven van alcohol! 👏 
27 jan 22 door lid: Vecasimic

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.