Tijmpje's Logboek, 17 sep 21

Vrijdag / weegdag: officiele status vandaag: 66,2 kg. Zit daarmee nog exact 1 kg boven m'n pré-vakantiegewicht.
Afname van 3,9 kg in 4 dagen. Dat is al 4 van de 5 vakantiekilo's . Lekker al dat vocht wat je mee brengt van vakantie. Mijn enkels nu inmiddels ook weer uit Zeeland gearriveerd.
Ik verwacht nog wel een nalevering van +/- 1,2 kg maar die zal wss volgende week vrijdag binnen zijn, is de verwachting.;-)

Sporten zit er niet meer in deze week, erg balen.
- Gisteravond had ik willen gaan Spinnen, maar ik was echt laat thuis. Blijkt het met manlief ineens niet zo goed te zijn gegaan 's middags dus die had niet gekookt en wilde eerst verhaal doen. Daarna zelf nog eens kunnen gaan koken en dus ook te laat pas gegeten. Zou enorm haasten worden en dan sporten met volle maag (geen aanrader). Daarnaast eerlijk toe gegeven dat ik ook eigenlijk veel te moe was. Dus niet meer gegaan. Mss ook goed die 1e week na vakantie rustig opstarten, ook met oog op vermeend herstel. ;-)
- Voor vandaag had ik dan eigenlijk het plan om begin van de middag te gaan trainen, maar huisarts heeft manlief gisteren gelijk doorgestuurd naar ziekenhuis. En daar moet hij begin van de middag dus heen en mag niet alleen. Dus dan moet ik mee. Wel spannend. Dan had ik later bedacht om te gaan sporten in de namiddag (als we terug zijn), maar dan blijken 'we' te hebben beloofd om met de kleinkinderen (3 & 6 jaar) frietjes te gaan eten en naar de kermis te gaan. Tja...Kan ik ook geen 'nee' tegen zeggen natuurlijk.
- Morgenochtend was dan nog mijn reserve-optie voor krachttraining, maar dan moeten we naar begrafenis van de man van m'n moeder (dat zou dan officieel m'n 'stiefvader' zijn, hé?) en daar zijn we een groot deel van de dag door weg.
Nou, nogmaals...balen. Ik ben iig 1x geweest deze week, nog altijd beter dan niets. Volgende week maar weer met frisse moed ertegen aan.

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Gecondoleerd 😘. Het komt allemaal wel goed alleen war later dan je had gepland 😉 
17 sep 21 door lid: Yoo69
gecondoleerd en sterkte met alles. let goed op jezelf! 
17 sep 21 door lid: Suzepluus
Jemig, wat een verhaal zeg! 😳 Sterkte met manlief, geen idee wat er speelt maar hopelijk komt dat goed, en gecondoleerd je stiefvader. 
17 sep 21 door lid: Dappere-Dodo
wow dat is veel van van alles door elkaar. hoe is het gegaan in het ziekenhuis?? voelt hij zich al iets beter??? beterschap voor manlief. En gecondoleerd met je stiefvader. hopelijk brachten de kleinkinderen nog een heerlijke portie vreugde en afleiding.  
18 sep 21 door lid: smootylaatmaar
Hij voelt zich al weer wat beter. In het ziekenhuis onderzocht en gerustgesteld, dat scheelt al een hele boel.  
19 sep 21 door lid: Tijmpje
Bedankt voor de condoleances. 
19 sep 21 door lid: Tijmpje
Positief bericht, als hij praatjes gaat krijgen is hij weer back on track 😉. Die geruststelling is wel zo prettig. Sterkte verder Tijmpje en rustig aan hé 😘 
19 sep 21 door lid: Yoo69
In tegenstelling tot mijzelf, gaat hij eigenlijk altijd meteen van het ergste uit. 😉Nog geen dokter gezien maar wel al bijna dood, zeg maar. 😩 Ik had al een paar keer gezegd, om even af te wachten wat de dokter zou zeggen, maar dat hielp niet. Dus... Goed dat ernaar is gekeken en meneer nu weer gerust gesteld is.  
19 sep 21 door lid: Tijmpje
Een echte vent dus 😉 
19 sep 21 door lid: Yoo69
Precies, Yoo. 
20 sep 21 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.