@Kirsten's Logboek, 19 jul 21

Nu 24 uur gestopt met roken, wat is dat moeilijk pfff. Iemand tips😅

Bekijk Dieet Kalender, 19 juli 2021:
1355 kcal Vet: 51,28g | Eiwit: 78,34g | Kolhy: 140,98g.   Ontbijt: Barber Cream Crackers, Vita D'or Goed Begin. Lunch: Zaanlander Belegen Kaas 35+ , Lidl Schouderham, Geroosterd Witbrood. Diner: Magnum Classic Mini, Kerriepoeder, Paprikapoeder, Zwarte Peper, Zout, AH Magere Spekreepjes, Aviko Rösti Original, Jumbo Schnitzel Naturel. Snacks/Andere: Biofood Maiswafel. meer...

40 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 50
Reacties 
Goed van je! Water, veel water drinken, en afleiding zoeken. Succes 👍 
19 jul 21 door lid: annemiek rembil
Wauw, knap! Stoer! Jij kunt dit! (ervaringsdeskundige, ikke 😉) Het wordt beter, echt! En ik heb zo'n 20 jaar gerookt, tot 2 pakjes per dag! Hou vol!!!! 
19 jul 21 door lid: Heddeke
Toen ik stopte met roken at ik veel (gewone)kauwgom. Kreeg alleen op den duur pijn in mijn kaken 😂. Ben al 29 jaar gestopt. Mijn man is na verschillende pogingen uiteindelijk met nicotine pleisters gestopt en dat heeft bij hem geholpen. 
19 jul 21 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Succes! 
19 jul 21 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ga zuipen 
19 jul 21 door lid: LarsDalhuisen
Ja of nicotine kauwgom voor als je het echt even moeilijk hebt en geen afleiding kan vinden. Champix medicijn werkt ook bij sommige mensen, maar belangrijkste is dat je er echt vanaf wilt komen. Succes Kirsten!!  
19 jul 21 door lid: M@dHa
Geen sigaretten meer kopen? 😝 Grapje.. Ben je helemaal “cold turkey” gestopt? Dus echt van 100% naar 0% in een keer? Ik heb wel eens mensen die wilde minderen de tip gegeven: Als je een sigaret pakt of draait, eerst een bepaalde tijd ‘bewaren’ voor je hem ook echt opsteekt. 🤗 Maar als je niks meer rookt gaat die vlieger niet op.. Succes! 🥰 
19 jul 21 door lid: Dappere-Dodo
Ohh wat knap en moeilijk! Mij hielp het veel te lezen over hoe slecht het is en wat het me je lijf doet. Elke keer als ik ze zag vond ik het ineens heel vies 😂 nog steeds trouwens.. Die paar keer dat ik toch trek kreeg (stress momenten) stelde ik het vijf minuten uit eentje te nemen en dan had ik vaak al geen trek meer of was ik het vergeten. En dan moest ik weer vijf minuten wachten als ik er weer aan dacht. Sterkte hoor en heel veel succes! 
19 jul 21 door lid: ingridt
Elke x wanneer je trek heb tanden poetsen! Inmiddels 15 jaar gestopt. 1e jaar elke week geld apart gelegt ook als het regende stuurde mijn man me naar buiten om geld te pinnen voor mijn potje. Hij zei als het regende ging je er ook door heen om sigaretten te halen! punt voor hem!! Maar de prijzen gaan weer omhoog... ik zeg probeer vol te houden en let niet op je gewicht. stoppen is even belangrijker dan die kilo's  
20 jul 21 door lid: Yoo69
Succes! Ik voorbereid mezelf ook voor het moment ! 
20 jul 21 door lid: AdinaSim
Lieve Kirsten, Je kan het! Hou vol. Ik ben nu bijna een jaar gestopt met roken! De eerste maanden zijn zo verdomd zwaar, maar de aanhouder wint! Het word straks steeds makkelijker. Geloof me. Ik dronk een glaasje water als ik behoefte had aan een sigaret. Is dit je eerste stoppoging? 
20 jul 21 door lid: melissavdklift
succes! 
20 jul 21 door lid: lilmissy2757
Succes. Bij mij hielp een voorraad worteltjes om iets in mijn handen te hebben en te kauwen. Gecombineerd met kauwgom. En in de standaardsituaties waar je normaal een sigaret zou pakken iets anders gaan doen.  
20 jul 21 door lid: asjege
Lollies Tandenstokers Iets om in je handen te hebben. Niet in situaties komen waar mensen om je heen roken. Dat ook bewust van ze vragen. Ik was zelf totaal genezen toen ik een oudere vrouw met zware rokersstem een hoestaanval zag krijgen en daarna een hijs nam. Klaar! Half pakje meteen weggegooid. Dat werkte ook goed. 
20 jul 21 door lid: TheFutureIsNow
Ja inge, cold turkey 😅 
20 jul 21 door lid: @Kirsten
Thnx melissa, dit is mijn 2e poging  
20 jul 21 door lid: @Kirsten
Thnx allemaal, ik doe mijn best. Vannacht kon ik niet in slaap komen, was klaarwakker maar toch zo moe. @thefutureisnow, iedereen die het weet rookt om me heen ook al vraag ik dat niet te doen 🤔 
20 jul 21 door lid: @Kirsten
Een of ander haakwerkje, puzzelboekje, afleiding, filmpjes over acteurs, als je maar niet niets doet gaat het misschien beter. En de triggers: koffie en roken vermijden bijvoorbeeld.. sterkte joh! 
20 jul 21 door lid: marjan1956
Ik ging elke keer even naar boven of met de hond uit bij trek in een sigaret. Ik ben in '93 gestopt nooit meer een aangeraakt. Nog steeds blij met mn beslissing. 
20 jul 21 door lid: Elvybarbar
Ik was die bruine vitrages en stinklucht in huis zo zat! 
20 jul 21 door lid: Elvybarbar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


@Kirsten's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.