Ingrid020's Logboek, 25 aug 20

Afvallen is 1 ding, maar het op gewicht blijven na behalen van een streefgewicht is altijd mijn probleem geweest. Ik denk dat dat voor veel mensen hier geldt?
Door gewoon stug alles hier in te blijven voeren (max 1500 kcal per dag eten) denk ik dat ik er nu dan toch eindelijk echt een ''way of life'' van heb gemaakt, en ik ga er uiteraard dus ook vrolijk mee door!
Een leven zonder stress van aankomen na een cheat maaltijd of cheat dag, omdat ik nu weet dat het er na een paar dagen met goed opletten wel weer af gaat. Die 30 kilo ben ik kwijt en wil ik ook NOOIT meer terug!
En stiekem val ik zelfs nog steeds wat af, ik heb vanochtend zelfs de 73 gezien - voor de eerste keer. In principe wil ik alleen op woensdagochtend mijn gewicht hier invoeren, dus nog even afwachten wat de weegschaal morgen laat zien! Dat wordt dan mijn verjaardagscadeautje aan mezelf ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 25 augustus 2020:
1500 kcal Vet: 43,14g | Eiwit: 152,01g | Kolhy: 115,25g.   Ontbijt: Jumbo Frambozen Ingevroren, Lindahls Kvarg Vanillesmaak, Arla Skyr Vanille. Lunch: Oceansea Bio Gerookte Zalm,  Ei. Diner: Bara,  Bakkeljauw,  Saoto Soep. Snacks/Andere: Breyers Salted Caramel Cake Ijs. meer...

24 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Oja herkenbaar hoor! Op gewicht blijven is moeilijker. Ik ben ook 40 kilo kwijt. Maar soms zit er weer n aantal kilo's aan. En dan let ik weer op! Zoals nu! Als je optijd aan de rem trekt komt het wel goed! 😊 
25 aug 20 door lid: corrierab
Ja, zo doe ik het ook. Ik zit onder mijn streefgewicht, en heb op de dag dat ik t hier invoer een cheatdag, of 2. Maar dat is er de woensdag erop altijd weer eraf. Prima vol te houden zo 👍 
25 aug 20 door lid: annemiek rembil
Ik weeg elke dag na het opstaan. Zo zie ik heel snel of ik nog op gewicht ben. Boven de 59? Dan geen koekje bij de koffie. Dat gaat nu al ruim 2 maanden perfect. Mijn maag heeft zich, denk ik, ook aangepast want ik ben nu eerder vol dan "vroeger".  
26 aug 20 door lid: monwol

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Ingrid020's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.