keto_danny's Logboek, 15 mei 20

Keto lunch:
Frambozen cheesecake😋

Bekijk Dieet Kalender, 15 mei 2020:
1195 kcal Vet: 104,31g | Eiwit: 40,12g | Kolhy: 17,03g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Alesto Amandelen, Teisseire Zwarte Bes & Cranberry Siroop, Milbona Yoghurt Griekse Stijl, AH Zuivelspread Naturel, Melkan Roomboter Ongezouten, AH Doosjevol Frambozen, Slagroom. Diner: Lidl Brie, AH Avocado Eetrijp, Jumbo Speklappen , AH Pompoen Stukjes. Snacks/Andere: Dolce Gusto Lungo, Fanta Lemon Zero. meer...

41 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Fan van cheesecake he😌🤤 
15 mei 20 door lid: MiirjamO
Lekker 😋 
15 mei 20 door lid: jessmeh40
Wowie...... waar haal je al die leuke recepten vandaan? T ziet er weer prachtig en heerlijk uit! Helaas heb ik geen instagram maar zou ook graag jouw recepten uitproberen!😃 
15 mei 20 door lid: kathkatharina
Frambozen cheesecake: -125 gram Griekse yoghurt -30 ml slagroom -20 gram roomkaas -1el limoen sap -50 gram (diepvries) frambozen -15 gram teisseire aardbei/framboos -10 gram erythritol bruine suiker. -10 gram roomboter. -30 gram amandelen. -2 velletjes gelatine. Bodem: Doe de amandelen in een hakmolen. En de roomboter in de magnetron. Meng de gehakte amandelen met de gesmolten roomboter, een snufje zout, en de bruine erythritol. En vul de bodem van je mini taart vorm met dit mengsel, druk goed aan, en zet in de koelkast. Vulling: Doe 2 velletjes gelatine in een kommetje met koud water, en laat wellen. Meng de Griekse yoghurt, slagroom, roomkaas. Verwarm limoen sap, en limonade in een pannetje, smelt daar de 2 velletjes gelatine in. Laat het 5 minuten afkoelen, en meng het dan door het yoghurt mengsel. Giet het in de vorm, en doe de (bevroren) frambozen er bovenop, schud het er een beetje in. En zet het terug in de koelkast. Laat opstijven. Eet smakelijk! 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Ik verzin het zelf. En verbeter het eigenlijk iedere week. In dit geval heb ik de frambozen, met 10 gram stevia poedersuiker, 2 eetlepels water, en een half gelatine velletje in een pannetje gesmolten/geprakt. En dat over de bovenkant gegoten toen het enigzins afgekoeld was. 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Heel erg bedankt voor het recept delen!😋  
15 mei 20 door lid: kathkatharina
Graag gedaan! Moet dus wel in een kleine springvorm hè. Ik heb er eentje van 12 centimeter van de ah 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Als kapster weer aan het werk, neem ik aan. En dan nog tijd over om heerlijke maaltijden, taarten e.d. te maken. 
15 mei 20 door lid: Iam-Gunpowder
Nee, ik zit met een zware depressie thuis☺️ 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Deze ziet er wel heel goed uit! Ze worden idd met de week mooier😀 
15 mei 20 door lid: Carol Schuit
Haha, leuk dat het opvalt dat ik ze probeer te verbeteren. Deze was wel écht super lekker! Ik zei net tegen mijn man, ik wil morgen wéér taart😂 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Vooral doen! Het leven is (vaak) een feestje, maar we moeten wel zelf de slingers ophangen🥳 
15 mei 20 door lid: Carol Schuit
Hij ziet er weer verrukkelijk uit! 
15 mei 20 door lid: twilletje
Morgen iets anders op de planning. Mijn avocado's moeten ook op.😊 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Ik heb een guacamole pakketje gekocht, dat ga ik komend weekend maken en eten op rijstwafels met haver😋 Wat ga jij maken met de avocado’s?  
15 mei 20 door lid: kathkatharina
Ik ga dit keer niet iets maken van de avocado's zelf. Ik eet ze bij mijn eten. S'middags chili gehakt met tomaat, cheddar, avocado, en zure room. S'avonds pompoen met shoarma en zelfgemaakte knoflooksaus. En een hele, of een halve avocado. 
15 mei 20 door lid: keto_danny
Hoi Danny, vraagje... mijn Erythritol is volledig koolhydraten, dus kom ik in totaal op 28 gr koolhydraten voor dit (heerlijke) taartje. Heeft jouw erythitol minder koolhydraten? Ik zie het bij jou niet in het logboek namelijk. 
16 mei 20 door lid: Utmientje
Ik zet het er nooit bij. Omdat je de polyolen eraf moet trekken. 
16 mei 20 door lid: keto_danny
Ah vandaar, bedankt! 
17 mei 20 door lid: Utmientje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.