Hawkey4077's Logboek, 05 mrt 20

Ben weer een tijdje van de radar geweest en helaas wederom vanwege de verkeerde redenen :-( Afgelopen dinsdag toch maar weer op de weegschaal gaan staan en het was nog erger dan dat ik vreesde, nog maar een paar ons van de 100 kg verwijderd! Dat heeft me in ieder geval wakker geschud. Las gisteren in de krant dat het blijkbaar wereld obesitas dag was en dat deed me nog eens beseffen waar ik vandaan kom en waar ik hard weer op weg terug naar toe was.
Zoals altijd vliegt het bij mij hard alle kanten op, in de eerste twee dagen na mijn harde reset ben ik inmiddels weer 3 kg kwijt. Hopelijk kom in morgen onder de 95 kg en dan nog drie stappen van 5 kg te gaan naar mijn einddoel. Maar ik weet nu al dat het waarschijnlijk een levenslang gevecht gaat worden.

27 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Een levenslang gevecht blijft het. Maar zolang je je toch elke keer kan resetten ben je toch goed bezig!! Succes man!! 
05 mrt 20 door lid: squashbassie
Goed om weer verder te gaan. En idd een levenslang gevecht is het. Misschien dàt juist een x onder ogen zien en goed beseffen. Wie weet helpt je dat. Geldt ook voor mijzelf hoor. Vallen is niet erg, blijven liggen wel . Succes 🌻 
05 mrt 20 door lid: annemiek rembil
Ik herken het helemaal. Ik vind het wel tof dat jij het in ieder geval al blijft proberen. Het is zeker een levenslange strijd. Ik ben nog steeds bezig om onder de 80 kg te komen.  
05 mrt 20 door lid: wendycarty
was een verhaal aan t typen, zag toen wat Annemiek zei en dat is precies wat ik aan t typen was. dus dat idd 😃. Goed dat je er weer bent!!  
05 mrt 20 door lid: fitlifegoals
Hey Hawkey, ik maakte me al zorgen om je. 't Blijft lastig inderdaad maar probeer 't niet te zien als een uiterlijk ding maar je gezondheid! X 
05 mrt 20 door lid: bontehond88
Mensen kijken vaak naar Amerika omdat daar veel mensen vechten tegen overgewicht. In Nederland zijn ook te veel dikke mensen. Als ik op het station ben of in de stad valt dat mij op. Ik werk op een school en veel leerlingen zijn ook te dik.  
06 mrt 20 door lid: wendycarty
suc6, we zullen je steunen hier! 
06 mrt 20 door lid: Yoo69
Iedereen heel erg bedankt voor de steun en aanmoedigingen. Het gaat lukken. 
06 mrt 20 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.