Hawkey4077's Logboek, 28 okt 19

Een nieuwe week en ook een nieuwe maand is begonnen na wederom een op dieet gebied dramtisch verlopen zondag. Heb het in de loop van de zondag maar los gelaten en gegeten waar ik op dat moment trek in had, omdat je nu eenmaal toch maar een maximale hoeveelheid gewicht op één dag kunt aankomen en om het "maar uit mijn systeeem te krijgen". Gelukkig kwam ik aan het einde van de dag weer met beide voeten op de grond en kon ik later in de avond al weer besluiten om de verleiding om ook nog even afsluitend de snackbar met een bezoek te vereren te weerstaan. De strenge begeleidster was ook niet heel erg te spreken over het feit dat de eindoelstelling nog steeds niet gehaald is. Ze deelde ook nog mee dat ze een cadeautje/verrassing klaar had liggen, maar dat ik die wel kon vergeten totdat er 80,0 op de weegschaal staat. Nou weet ik eigenlijk niet of ik heel erg nieuwsgierig of heel erg bang moet worden naar wat ze bedacht heeft ;-) Hopelijk weet ik dat binnen twee weken na nu.

Bekijk Dieet Kalender, 28 oktober 2019:
523 kcal Vet: 20,86g | Eiwit: 61,47g | Kolhy: 22,74g.   Ontbijt: McDonald's Side Salad. Lunch: Jumbo Half Om Half Gehaktballen, Rundvlees Gehaktballen, Puntpaprika, Gekookte Spruitjes, Bloemkool. Diner: AH Kogelbiefstuk. Snacks/Andere: AH Zoetzure Partysticks. meer...
2159 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 20 minuten, Rusten - 14 uren en 40 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Spannend, zou het weer een 🍰 zijn ? 
28 okt 19 door lid: annemiek rembil
Ik schat in dat het dit keer geen taart zal zijn, maar wat wel daar heb ik echt geen idee van. Maar één manier om er achter te komen :-) 
28 okt 19 door lid: Hawkey4077
Snel afvallen dan maar 😱 
28 okt 19 door lid: annemiek rembil
Wat maakt het nou de laatste tijd zo moeilijk voor je? 
28 okt 19 door lid: Tijmpje
@Tijnmpje, Goede vraag. In ieder geval zijn spanningen en emoties een valkuil voor me waar ik goed op moet letten, Ook het feit dat het in dit stadium bijna onmogelijk wordt om nog de grote stappen van hiervoor te maken helpt niet bij de motivatie, Ik denk dat ik langzamerhand mijn eetpatroon en instelling moet gaan ombuigen van (snel) gewichtsverlies naar stabiel blijven. Die overgang ksn ik dan gebruiken om de laatste twee a drie kg eraf te krijgen.  
29 okt 19 door lid: Hawkey4077
Ik snap je. Als de vaart eruit gaat, ljkt het allemaal wat moeilijker en ligt de verleiding sneller op de loer. Maar weet je, kleine stapjes vooruit is nog steeds vooruit. En dat was toch de richting die je uit wilde? Dus neus de goede kant op en gaan met die banaan. Je hebt goede plannen, ga ervoor!  
29 okt 19 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.