Hawkey4077's Logboek, 03 okt 19

Ben weer twee weken van de radar geweest. Druk geweest met klussen voor en verhuizen van de strenge begeleidster en daar tussendoor af en toe ook nog wat werken voor mijn andere baas ;-)
Door gebrek aan focus een paar kg schade opgelopen, maar die begint al behoorlijk te slinken en is hopelijk aan het einde van deze week helemaal weggewerkt. Streven is om zondag de 83,0 kg te bereiken en voor het einde van deze maand het einddoel van 80,0 kg neer te zetten.
Het klussen is min of meer klaar, dus geen excuses meer voor snelle en ongezonde happen. Dus de stoptober maand wordt voor mij de maand waarin ik STOP met dat zwalken en nu eens goed doorpak.

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je bent al heel veel kwijt in totaal , dus zwalken valt wel mee 😉 
03 okt 19 door lid: annemiek rembil
Eerlijk? Volgens je gewichtsgeschiedenis zwalk je idd een beetje sinds half augustus, als ik het goed zie. Goed van je om nu weer je focus terug te pakken en te weg naar jouw doel weer serieus op te pakken. Gaat je lukken, hoor! 👍🏻 Nog een vraag... makkelijker klussen toch, met je mooie nieuwe gewicht en verminderde omvang? 
03 okt 19 door lid: Tijmpje
Ja, inderdaad zit sinds half augustus de klad er een beetje (veel) in. Begon met een trip voor het werk naar Duitsland, gevolgd door een paar weken minder regelmaat door o.a. het klussen. Wat dat laatste betreft is het absoluut waar dat ik deze klussen nooit had kunnen doen met mijn oude gewicht/omvang. Één van de klussen was het verwijderen van een oude laminaatvloer en het leggen van een nieuwe, dat vele knielen en opstaan had ik anders nooit volgehouden.  
03 okt 19 door lid: Hawkey4077
Super als je daar bij stil staat, toch? Goed bezig, hoor. Lekker doorgaan waar je gebleven was, Topper. 
04 okt 19 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.