Hawkey4077's Logboek, 19 mei 19

Zit al de hele week slecht in mijn vel. Ben chagerijnig en zit mezelf in de weg. En het ergste is dat ik geen idee heb waardoor het komt. Gewicht ging de hele week op en neer en ik kon het tot aan vandaag nog net neutraal houden ten opzichte van vorige week, maar vandaag uiteindelijk toch nog uit de bocht gevlogen. Dat krijg ik wel weer weggewerkt, maar het draagt niet bij aan mijn humeur. Na bijna 2 maanden alcoholvrij begon ook een glas chardonay wel weer erg aantrekkelijk te lijken, maar daar heb ik gelukkig wel de mentale noodrem op weten te gooien. Lichtpuntje is dat de logeerhond weer een paar dagen op bezoek is, die kan het niet schelen dat ik chagerijnig ben, zolang ik maar voor een bak eten zorg en twee keer per dag met haar ga voetballen, likt ze gewoon mijn chagerijnige oren van mijn hoofd :-) Morgen maar weer een verse start van de nieuwe week maken.

Bekijk Dieet Kalender, 19 mei 2019:
2296 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 12 minuten, Rusten - 14 uren en 48 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien is het fijn om even je gedachten op 0 te zetten? Maak een lange wandeling en plof op de bank met een goeie film of boek. Hopelijk voel je je snel vrolijker :)! 
19 mei 19 door lid: lisaraaphorst
Rot voor je , hoop dat t morgen beter is 🔜 
19 mei 19 door lid: annemiek rembil
Haha weer eens wat anders zo'n orenhond. 😉 Hopelijk voel je je snel wat blijer. 
20 mei 19 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.