fitlifegoals's Logboek, 30 apr 19

zo, naar de dokter geweest. vanwege het stoppen met blowen heb ik geen trek meer. zit hooguit 1000kcal onder m'n verbruik per dag ( bmr : 3400+). val alsnog zo drie kg af in de week. arts zegt; jouw lijf is gewoon zo. mega snel afvallen op een klein te kort.

ik krijg nu vloeibare voeding, 4 pakjes zijn 800kcal. hopelijk red ik het daar een beetje mee. het is wel frustrerend. heb m'n BMI nu goed laten berekenen, op sites kom ik er niet uit vanwege m'n losse vel. BMI zit op 17. niet 22. maaaaaai!!!! stomme losse vel. dat weegt zo veel. was zo goed bezig met aankomen, hopelijk komt dat gauw weer terug. ik wens jullie een heerlijke dag!

Bekijk Dieet Kalender, 30 april 2019:
3112 kcal Vet: 136,76g | Eiwit: 115,29g | Kolhy: 329,25g.   Ontbijt: Plus Worstenbroodjes, Biofan Ahorn Siroop, Lidl Magere Kwark. Lunch: Mueslireep, AH Pitloze Witte Druiven, AH Elstar Appel, Nature Valley Protein Peanut & Chocolate. Diner: Droge Volkoren Pasta, AH Italiaanse Roerbakgroenten, AH Pastasaus Carbonara. Snacks/Andere: Doritos Pure Paprika, Céréal Stroopwafels, Bifi Bifi. meer...

31 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 46
Reacties 
Bedoelde eigenlijk adh ipv bmr! 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Wat vervelend zeg, kan je nagaan.. eerst je best doen omdat je overgewicht hebt en dan slaat het naar de andere kant en moet je je best doen aan te komen.. gek lijf heb je.. 😉😙 Hoop dat de flesjes voeding helpen voor je.  
30 apr 19 door lid: *Tess86*
Het is niet heel gek, ik ben aangekomen door stress. Ben nu voor het eerst "stress vrij", voor zo ver mogelijk dan! Ben toen m'n ouders gingen (vecht)scheiden in een school jaar van 79 kg naar 140 gegaan. At niet anders dan voor heen. Heb nu voor het eerst een lijf dat niet reageert vanuit stress. In elk geval heb ik heel veel minder stress. Ben verwaarloosd en getraumatiseerd op gegroeid. Niet 1 trauma maar m'n leven was een trauma zeg maar. Nu voor het eerst is dat niet meer het geval. Ik heb nu een goed leven, en m'n hele familie is heel skinny. Dunne genen dus. Ik moet er aan wennen dat dat bij mij ook zo is nu haha. Denk dat dat de verklaring is . Ingewikkeld, maar meer kan ik er niet van maken haha 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Bijzonder Lotte, begrijp ik dat jij al zonder sport dagelijks 3400 omzet? Keek de arts wel naar jouw bloeddruk? En hoe is jouw rusthartslag?  
30 apr 19 door lid: Vredehuis
Succes Lotte!😘 
30 apr 19 door lid: chimainex
Heb een sporters hart! Tikt dus erg langzaam. Zonder sport zit ik op 2700-2800 kcal! Dus dit is met sport en een actieve lifestyle. Voorheen toen ik niks deed viel ik nog af bij 2500 kcal!  
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Thanks chimaine!! 😘 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Succes! Lijkt me best frustrerend voor je .. 
30 apr 19 door lid: lisaraaphorst
Gisteren was ik er ff goed depri van, maar nu ik bij de arts geweest ben voel ik me al iets beter!😘 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Klinkt misschien niet leuk, maar had ik er ook maar wat van 😋 
30 apr 19 door lid: annemiek rembil
Hoe heeft ze je BMI berekent rekening houdend met los vel? Dacht dat BMI enkel gewicht, lengte, geslacht en leeftijd was? Daarnaast goed dat je op tijd naar de dokter bent gegaan, want je zit al zo laag qua vet en bmi, hopelijk snel stabiliseren en dan zelfs weer beetje opwaarts!! Heb dit soort problemen nooit gehad maar ik denk dat dit idd best frustrerend is !! Kop op en goed eten girl 😘😘 
30 apr 19 door lid: Helena0567
Meer geschat, de plastisch chirurg heeft eerder gezegd dat ik zo'n vier kg aan los vel heb. Dat in combinatie met m'n lage vet percentage en vele spieren maakt een BMI van ongeveer 17. Je kunt dat idd niet precies berekenen. Echt een BMI kan je t niet noemen, dat klopt 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Jeetje Lotte! snap dat je daar gisteren ff depri van word, goed van je dat je naar de dokter bent gegaan..zoals Annemiek, ook al zegt geef mij ook eens. 😅 had jij ook nooit verwacht dat dit ging gebeuren. raar he hoe ons lichaam ons toch steeds weer laat verrassen. 
30 apr 19 door lid: D3N1S3.
Pfff, dat is niet fijn. Sterkte met het zoeken naar de beste weg! 
30 apr 19 door lid: claudet57
Denise, dat klopt helemaal! Maar het is ook zo denk ik, dat wanneer je te veel overgewicht hebt je lijf sowieso heel anders reageert. Ik kan nu bijvoorbeeld ook met m'n zwakke enkeltjes weer van hoge dingen afspringen zonder m'n enkels direct te breken of te kneuzen haha. Wordt ook niet meer snel ziek. Heb t overgewicht altijd onderschat 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Thanks claudet! Gaat helemaal goed komen hoor!! 😘 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
je kan het wel. gwn volhouden. lekkere gezonde dingen maken helpt miss wel.  
30 apr 19 door lid: jaatje63
Idd jaatje!! Had eerder de "regel" van, max 500 kcal per maaltijd enzo. Nu heb ik voor t avond eten dat uit t raam gegooid, anders kom ik er nooit. Lekker strooien met kaas en vetten hahah. Wel goede natuurlijk 😄. Alsnog is 3400 dan echt veel! Hoe is jouw verbruik? 
30 apr 19 door lid: fitlifegoals
Heel veel succes je bent een topper dus het gaat goed komen. Heel verstandig dat je naar de dokter bent gegaan. 
30 apr 19 door lid: anouk rogge
Een geschat BMI van 17 is idd laag, het blijft wel een beetje worstelen zo voor je zeg. Kan me indenken dat je er wat depri van werd. Zijn die pakjes een beetje te doen qua smaak? 
30 apr 19 door lid: Magheteenonsjeminderzijn

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


fitlifegoals's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.