Hawkey4077's Logboek, 27 apr 19

Life is what happens to you, while you're busy making other plans :-)

Het begon gisteren best aardig met een bescheiden egg & sausage (zonder het broodje), maar toen viel ik tussen de middag toch nog voor mijn favoriete focaccia broodje met pata negra ham, terwijl ik me voorgenomen had deze een keer over te slaan en het voor de lunch te houden bij de kipworst van Kippie die ik net daarvoor gegeten had. In tijden heb ik geen softijs gegeten, maar net gisteren kom ik langs een snackbar waar zo'n enorme reclame softijs hoorn buiten staat. Dus onder het slappe excuus dat zaterdag toch mijn vastendag wordt .... En de story continues, als aan het einde van de middag de strenge begeleidster op visite komt en ik voorstel om samen wat te eten. En waar heeft ze trek in? Spareribs met friet :-) Nou, mag eigenlijk nog niet klagen dat ik vanochtend met "maar" 8 ons erbij om mijn oren werd geslagen. Vandaag lukt het gelukkig wel om aan mijn voornemen voor een vastendag vast te houden, hoewel de dag natuurlijk nog niet voorbij is.

Het enige dat deze week nog goed kan maken is als ik morgenochtend toch nog onder de 92,0 kg eindig. Of als ik vanavond de Koningsdagtrekking van de staatsloterij win. Ik beloof dat ik dan alsnog Koningsgezind zal worden, desnoods met Oranje haar!

Bekijk Dieet Kalender, 27 april 2019:
2421 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 20 minuten, Rusten - 14 uren en 40 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik hou van jouw schrijfstijl! 
28 apr 19 door lid: adff
Klopt. Kvind t altijd leuk om jouw struggles te lezen. 
28 apr 19 door lid: bontehond88
😂😂😂 
28 apr 19 door lid: Tijmpje
Ja idd leuk om jouw verhalen te lezen!  
28 apr 19 door lid: boobyfrog
Bedankt voor de complimenten. Ik vindt het ook leuk om hier te schrijven wat me zoal overkomt en ik probeer dat zo getrouw mogelijk weer te geven, maar wel doorspekt met de nodige zelfspot om het allemaal een beetje verteerbaar te houden. 
28 apr 19 door lid: Hawkey4077
Ik ben ook altijd benieuwd , ook naar het waarom jouw strenge begeleidster bij jou eet, en dan frietjes wil?? 
28 apr 19 door lid: annemiek rembil
Hum, ik weet niet zeker of daar een diepere reden achter zit of dat ze gewoon trek had in frietjes en spareribs. Ze vroeg trouwenns wel of ik dat voor mezelf geen probleem vondt, natuurlijk zei ik van niet en dat ik de friet gewoon kom laten staan en maar een paar ribbetjes zou eten. Tja, dat lukte dus niet helemaal. Kan alleen mezelf maar de schuld geven, verleidingen zijn overal aanwezig. Maar ik kan ook niet uitsluiten dat er een klein opvoedkundig danwel sadistisch motiefje in verborgen zat ';-) 
29 apr 19 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.