Hawkey4077's Logboek, 04 mrt 19

Even een kort berichtje. Diegene die mij volgen zal het misschien opgevallen zijn dat ik een weekje van de radar ben geweest. Helaas gebeurt dat de laatste tijd vaker. Allerlei omstandigheden die tegen zitten maken dat ik moeite heb om niet in oud en slecht gedrag te vervallen. Geen grote zorgen, het gaat lukken om dit om te keren, maar zal even wat moeite kosten. I'll be back!

33 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Succes!! 
04 mrt 19 door lid: jong1432
Succes! 
04 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik ken het, komt vast wel weer. Succes. 
04 mrt 19 door lid: annemiek rembil
IK dacgt vanmorgen nog aan je. Fijn dus om je weer te lezen. Goed dat je vast beraden blijft, zou ook doodzonde zijn om het nu los te laten. Veel succes met jezelf weer op het goede spoor zetten.  
04 mrt 19 door lid: Tijmpje
dacht. 
04 mrt 19 door lid: Tijmpje
Tuurlijk gaat je dat lukken. Niet bij de pakken neer gaan zitten he? Succes!! 
04 mrt 19 door lid: squashbassie
@Flashstep, ja dat van dat sporten is inderdaad iets dat al een tijd op de radar staat, maar waar ik nog niet aan begonnen ben. Misschien is dit wel een goed moment om dat wel te doen. Het wordt waarschijnlijk zwemmen in de ochtend voordat ik naar het werk ga. Heb ik eerder gedaan en dat beviel eigenlijk best wel. Moet alleen wel even een nieuwe zwemshort gaan kopen, want die ik nog heb is nu veel te groot, als ik daarmee het water in duik moet ik gegarandeerd weer terug zwemen om mijn zwembroek op te zoeken, denk niet dat dat door iedereen erg gewaardeerd zal worden. 
05 mrt 19 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.