Hawkey4077's Logboek, 14 dec 18

Nou dat gaat weer lekker, hoopte ik gisteren dat vandaag het gewicht eindelijk eens van die 95,2 kg af zou komen, wordt ik gelijk op mijn wenken bedient. Alleen gaat het wel de verkeerde kant op. Hoe dat nou weer kan met maar net 1200 kcal inname is me een raadsel, zal misschien te maken hebben met vocht vasthouden door een wat zoutig smakende soep 's avonds. Vandaag ook maar even de handrem erop zetten, maar dat gaat helaas maar gedeeltelijk lukken omdat ik vanavond naar een (alternatief) theatervoostelling ga, waar een maaltijd bij inbegrepen is en ik geen idee heb wat de pot gaat schaften, alleen dat het een maaltijd met vlees is. Kan er altijd morgen nog een vastendag tegenaan gooien.

Bekijk Dieet Kalender, 14 december 2018:
2051 kcal Vet: 95,71g | Eiwit: 73,81g | Kolhy: 213,34g.   Ontbijt: Jumbo Gevulde Koek. Lunch: Mayonaise, Jumbo Half Om Half Gehaktballen. Diner: Heineken 0,0%, AH Vanille Roomijs, Gevulde Tomaat, AH Artisjokharten, Spaghetti. Snacks/Andere: Heineken 0,0%, Gevuld Ei. meer...
2432 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Met Flashstep eens. Ik val heel geleidelijk af (zit al aan de ondergrens, denk ik), maar ik eet minimaal 2000 cal. Af en toe een dagje 1700/1800 maar dan moet ik heel erg mn best doen. Ik probeer wel veel te bewegen. Wandelen, fietsen (woon-werk, pauzes) en krachttraining bijna dagelijks (gewoon thuis op een yogamatje, paar gewichtjes en werken met mn lichaamsgewicht). Gezond eten is wel van belang. Zout eet ik niet hooguit één keer per week een zakje snoep (die ik dan ook maar meteen leegvreet). Zout, alcohol en koffie houden vocht vast. Met mate gebruik ik dat. Ook let ik enigszins op mijn koolhydraten omdat ik merk dat ik daar van snel aankom. Tot slot heb ik bijna elke week wel een dag dat ik nergens op let (zit dan zo aan de 2600/2800 cal). Voor mij werkt dat juist goed en gaat mijn lichaam niet in de spaarstand. Ik herinner mijn lichaam er dus aan dat ie niet in de spaarstand hoeft, want er is eten genoeg (alleen neem ik het niet).| Hopelijk heb je wat aan mijn manier van gezonder leven (en automatisch afvallen). Haal er maar uit wat voor jou past. 
14 dec 18 door lid: conormacgregor
Ik ben het zeker niet oneens met Flashstep en Cornormacgregor dat de geleidelijke methode die zij beschrijven gezonder is. Probleem voor mij is dat ik op die manier heel snel mijn motivatie zou verliezen. Er zitten zeker elementen in die ik kan toepassen zodra ik mijn min of meer definitieve eindgewicht heb bereikt, maar tot die tijd wil ik er een beetje tempo in houden.  
15 dec 18 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.