Hawkey4077's Logboek, 09 dec 18

Had het stiekem wel gehoopt, maar niet verwacht, maar vanochtend toch de 95,0 kunnen noteren. Dit is de eerste van de vier (vijf?) mijlpalen naar het einddoel van 80 (75?) kilo. Gedurende begin van de week was ik door een defecte weegschaal mijn houvast van de dagelijkse metingen een kwijt en dat brak me meteen op. Gelukkig niet echt aangekomen, maar toen de weegschaal het vrijdag weer deed baalde ik er toch van dat dit een verloren week dreigde te worden. Die frustratie gaf precies genoeg motivatie om even twee dagen hard de handrem aan te trekken. Daarmee gisteren al het weekdoel gehaald en de opgave voor de laatste dag van de week was om dit vast te houden en eventueel nog wat uit te bouwen. Uit pure koppigheid gisteren het eten nog een keer tot het absolute minimum beperkt, met de leuke 95,0 als toch nog onverwacht resultaat. Ik merk bij mezelf dat het afvallen een beetje obsessieve trekjes begint te vertonen, maar ik ben me daar dus van bewust en ben er nog steeds van mening dat ik het onder controle heb en in mijn voordeel gebruik.
Ik weet nog niet precies hoe ik deze mijlpaal ga vieren, maar in ieder geval door een mooi overhemd te kopen dat ik eerder bij C&A heb zien liggen. Heb het niet eerder gekocht omdat ze het alleen hadden in de "slim fit" pasvorm, maar ik ga toch eens kijken of ik die pasvorm eventueel in de maat XXL kan hebben. Zo niet, dan koop ik het toch en heb ik gelijk een mooi doel om naar toe te werken ;-) Ben ook benieuwd of ik in de "regular fit" pasvorm inmiddels kan overstappen van XXL (45-46) naar XL (44)? Had me voorgenomen om dat pas te testen als ik de 95 kg had gehaald.
Sorry voor het lange stuk "gewauwel", ben geloof ik in mijn goede bui een beetje uitgeschoten met het schrijven. Ik wens iedereen heel veel succes met de eigen doelen en uitdagingen.

Bekijk Dieet Kalender, 09 december 2018:
618 kcal Vet: 18,48g | Eiwit: 76,75g | Kolhy: 36,58g.   Lunch: Vissoep. Diner: AH Kabeljauwhaasjes. meer...
2414 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
💪👊🌹 
09 dec 18 door lid: willeke.
Geen gewauwel, hoor. Ik snap je goede bui heel goed, en terecht.  
09 dec 18 door lid: Tijmpje
Inderdaad geen gewauwel ik ben blij voor je ! Succes met shoppen! We willen wel een foto zien 👊💪 
09 dec 18 door lid: willeke.
leuk om te lezen juist! 
09 dec 18 door lid: adff
vind je verhalen altijd leuk om te lezen! hou je dus niet in, haha. heel veel respect voor hoe ver je al bent!  
09 dec 18 door lid: lgreinerart
Leuk juist, vooral doorgaan 😪 
09 dec 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.