Hawkey4077's Logboek, 02 dec 18

Gelukkig ben ik er in geslaagd om het gewicht van gisterochtend precies vast te houden. Nog een beetje extra eraf had leuk geweest, maar met 0,2 kg onder het weekdoel mag ik niet ontevreden zijn. Nog precies 1 kg te gaan tot de eerste mijlpaal op 95 kg die volgens schema over twee weken bereikt zou moeten worden, maar alles wat het eerder wordt is ook prima wat mij betreft.
Zojuist de weekrapportage naar de strenge begeleidster verstuurd en die merkte ook al op dat er momenteel niet zoveel voor haar te corrigeren valt ;-) Maar ja, met de feestdagen in het verschiet zou dat nog best wel eens kunnen veranderen.
Komende week naar het ziekenhuis voor een echo van de lever en galblaas en het afnemen van bloed voor onderzoek op leverwaarden. Het eerste vindt ik een stuk minder erg dan het laatste :-( Kan nog wat worden als blijkt dat er als behandeling inderdaad gedurende ca. 8-12 weken iedere week een halve liter bloed afgetapt moet worden. Enige voordeel daarvan is dat ik gratis en voor niks dan op één dag zomaar een halve kilo gewicht kwijt ben, ook al is dat natuurlijk maar een tijdelijk effect. We gaan het zien.

Bekijk Dieet Kalender, 02 december 2018:
1635 kcal Vet: 74,73g | Eiwit: 132,52g | Kolhy: 97,36g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Gerookte Zalm, Voskamp Low Carb Brood (1 Snee). Lunch: KFC Kipstuk, KFC Frites (Medium). Diner: All Seasons Roerbakmix, Zeebaars. Snacks/Andere: Heineken 0,0%. meer...
2439 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je gaat supergoed! 👍🏻👍🏻 Sterkte komende week. En mocht het idd zo ver komen dat je regelmatiger geprikt zou moeten gaan worden, kan ik je zeggen: het went! Echt waar.  
02 dec 18 door lid: Tijmpje
Je gaat echt super goed! Top zeg. Nu volhouden terwijl je ook je werk weer gaat opbouwen.  
02 dec 18 door lid: Zonnetje inhuis
Succes met de ziekenhuisbezoeken. Hopelijk valt het mee! Ik duim voor je 🤞 
02 dec 18 door lid: Marjon van Leeuwen
sterkte ermee!!  
03 dec 18 door lid: kerstroos

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.