Hawkey4077's Logboek, 25 nov 18

Daar het vandaag de laatste zondag van de maand is, is het vandaag weer "de dag des oordeels" om de balans over de afgelopen maand op te maken en het doel voor de nieuwe maand te zetten. Het begin van deze maand liep helemaal niet zoals ik gewild had en het was halverwege de maand echt nodig om mezelf even goed te herpakken. Gelukkig lukte dat en heb ik met 2,1 kg eraf in vier weken toch het minimaal gewenste weekgemiddelde van een halve kilo kunnen halen. De rapportage aan de strenge begeleidster is inmiddels ook verzonden.
De komende maand heeft 5 zondagen, dus een weekje extra om een mooi resultaat neer te zetten. Natuurlijk komen de kerstdagen eraan, maar de strategie zal zijn om het maanddoel in de eerste vier weken te behalen zodat ik de laatste week, waarin de kerst valt, kan inzetten op gewichtsbehoud. Heb ook geen hele uitgebreide plannen voor de kerst, dus dat zou moeten kunnen lukken.
Deze week de eerste afspraak bij de MLD-internist, dus even kijken in hoeverre dit invloed gaat hebben op mijn huidige dieet strategie. Morgenochtend voor het eerst na negen maanden weer twee uur op kantoor werken. Dus aan uitdagingen geen gebrek deze week ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 25 november 2018:
1516 kcal Vet: 56,30g | Eiwit: 77,60g | Kolhy: 158,02g.   Ontbijt: Saucijzenbroodje, Gebakken Ei, Voskamp Low Carb Brood (1 Snee). Lunch: Hema Erwtensoep, Roggebrood, AH Katenspek. Diner: AH Reuzen Garnalen, AH Knapperige Zeewiersalade. Snacks/Andere: Heineken 0,0%, McDonald's Crispy Shrimps. meer...
2457 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed, hoor. Veel succes de komende week. 
25 nov 18 door lid: Tijmpje
Succes, en verder goed gedaan. 👏 
25 nov 18 door lid: annemiek rembil
goed plan weer voor de komende tijd en ja, die decembermaand wordt zowel een uitdaging (Ik denk voor iedereen hier op FS) 
25 nov 18 door lid: mo.mo3
(zowiezo bedoel ik ipv zowel) 
25 nov 18 door lid: mo.mo3

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.