Hawkey4077's Logboek, 02 sep 18

Na een week lang schommelen vandaag precies weer uitgekomen op het gewicht van vorige week zondag. Dus helaas het weekdoel niet gehaald en een week achterstand opgelopen om het maanddoel nog te kunnen behalen. Zojuist de weekrapportage aan de strenge begeleidster verzonden, die zal er ook niet erg tevreden over zijn. Vanaf vandaag moet ik echt netjes binnen de lijntjes gaan kleuren want anders zie ik van kwaad tot erger gaan.

Bekijk Dieet Kalender, 02 september 2018:
438 kcal Vet: 23,87g | Eiwit: 28,01g | Kolhy: 26,64g.   Ontbijt: Gekookt Ei, LU Cracotte Volkoren, Gesneden Ham. Snacks/Andere: Koopmans Fijne Cake. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je had t op 18 aug over een spannende gebeurtenis die die week er aan kwam en dat t wss daarom niet echt lukte. Neem aan dat dat achter de eug is (hopelijk heb je je voor niks druk gemaakt) en dat je nu weer op het juiste pad verder kunt... 
02 sep 18 door lid: bontehond88
eug=rug 
02 sep 18 door lid: bontehond88
Succes!  
02 sep 18 door lid: annemiek rembil
Ja die spannende gebeurtenis is geweest en ik heb me inderdaad een beetje voor niks druk gemaakt. Het was iets dat erg buiten mijn comfort zone ligt, maar misschien is het juist wel goed om dat af en toe eens te doen. Dat zou nu echter geen rol meer moeten spelen, dus ik moet er achter komen waarom het nu een beetje stroef begint te lopen of mezelf gewoon een schop onder mijn kont geven en zorgen dat we de weg naar beneden, wat gewicht betreft, weer oppakken.  
02 sep 18 door lid: Hawkey4077
Misschien ben je onbewust al tevreden? 
02 sep 18 door lid: annemiek rembil
Ja, daar heb ik zelf ook aan zitten denken. Toch wil ik eigenlijk helemaal nog niet op dit gewicht stoppen. Ben weliswaar van de categorie morbide obesitas overgegaan naar "normale" obesitas, maar daar zou ik toch niet tevreden mee moeten zijn. 
03 sep 18 door lid: Hawkey4077
Je bent al heel dicht bij de 100, ff doorzetten toch! Ben je er zo💪🏼💪🏼 
03 sep 18 door lid: lgreinerart

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.