Hawkey4077's Logboek, 17 jul 18

Gisteren een rommelige dag gehad doordat ik onverwacht een halve dag met mijn moeder op de SEH van het ziekenhuis zat vanwege een mogelijk trombose gevaar. Viel gelukkig mee, maar de routine lag aan duigen. Pas om 23:30 thuis en moe als een hond. Heb de -2000 kcal niet kunnen waarmaken, maar dat had ook even geen prioriteit. Vanochtend teruggevallen naar het gewicht van zondagochtend, vervelend maar geen ramp. Vandaag paar uur aan het klussen geweest en ook de logeerhond liet subtiel weten dat het misgelopen voetballen van gisteren vandaag toch zeker ingehaald moet worden. Snelle tussenweging vanmiddag liet alweer een gunstig vooruitzicht zien. Straks nog een calorie-arme maaltijd en dan eindigen we vandaag met de kcal voldoende in de min om gisteren ook goed te maken.

Bekijk Dieet Kalender, 17 juli 2018:
1137 kcal Vet: 21,68g | Eiwit: 61,04g | Kolhy: 60,85g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Croissant (Zelfgebakken uit Blik), AH Filet American Naturel, AH Verse Jus D'orange. Lunch: AH Yorkham Naturel, Wasa Cracker Sesam. Diner: Tonijn. Snacks/Andere: Merlot. meer...
3286 kcal Activiteit: Klussen - 2 uren, Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 50 minuten, Rusten - 12 uren en 10 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoe is het nu met je moeder? Snap dat zo'n 'event' je even van het padje brengt. Gelukkig zit je vandaag weer op je goede spoor.  
17 jul 18 door lid: Tijmpje
Moeten volgende week nog wel wat extra onderzoeken gedaan worden, maar er is geen acute situatie meer. Gaan gewoon weer door waar we gebleven zijn. Wel "grappig" dat mijn moeder ook een dieet moet volgen, maar dan vanwege ernstig ondergewicht. Ik ben inmiddels meer gewicht verloren dan dat zij totaal weegt. Heb voor de grap al gezegd dat als we elkaar onderweg tegen komen, dus hetzelfde wegen, we beide kunnen stoppen met de diëten :-)  
17 jul 18 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.