Hawkey4077's Logboek, 22 jun 18

Zoals enkele mede-afvallers al is opgevallen, kruipt het gewicht een beetje de verkeerde kant op. De hardcore believers in de BMR-500 doctrine zullen hierin misschien hun gelijk zien, maar ik zie het toch slechts als een kleine schommeling, het tenslotte maar 0,5 kg stijging op een gewicht van 112 kg. Desalnietemin baal ik toch wel stevig van, dus wordt vandaag wederom een spartaanse dag. Donald Duck (eendenborst) zal dus nog een dagje in de koelkast moeten blijven logeren. Zondag is het pas weer tijd om nieuwe doelen te zetten, zowel een nieuw week- als een nieuw maanddoel. Het nieuwe jaardoel heb ik al definitief op 100 kg gezet. Toevallig komt Zondag ook de strenge begeleidster op visite, dus ik kan maar beter zorgen dat ik dan in ieder geval mijn weekdoel voor deze week (112,8 kg) wel heb gehaald ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 22 juni 2018:
905 kcal Vet: 48,53g | Eiwit: 47,67g | Kolhy: 63,07g.   Ontbijt: AH Petit Croissant, Omelet of Roerei met Groenten, Zaanse Mayonaise, Gekookt Ei. Lunch: Parmezaanse Kaas (Geraspt), Carpaccio, AH Truffelmayonaise, Focacciabrood. Diner: AH Aspergebroccoli, AH Runder Soepballetjes, AH Verse Tomatensoep. meer...
2750 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zet 'm op. 💪🏻 
22 jun 18 door lid: Tijmpje
Ik zou gewoon die Donald duck vandaag op eten, daar zit het hem echt niet in hoor ;) 
22 jun 18 door lid: liekie1972
Kan zomaar vocht zijn, zou jezelf niet meteen straffen door nog minder te eten, gewoon je plan blijven volgen. Misschien wat extra bewegen als je toch wat meer wil doen. 
22 jun 18 door lid: Yvyvie
Ik ga inderdaad niet nog minder eten, ik weet dat dit een tijdelijk dipje is en nog minder kCals is ook een beetje te weinig van het goede. Maar daar ik met ontbijt en lunch bij elkaar al op ca. 750 kCal zit, blijft de Donald Duck vandaag toch in de koelkast. In plaats daarvan heb ik bij de AH een soeppakket voor verse tomatensoep gekocht. 
22 jun 18 door lid: Hawkey4077
Denk dat als je nu al zo laag in kcal zit dat je die 12 kilo niet gaat halen dit jaar dan zou je nog lager moeten gaan zitten.. je hart lever nieren alles gaat dan toch minder werken omdat het te weinig brandstof krijgt.. loop je nog wel? En weer aan het werk? Of nog thuis...je lichaam krijgt veel te verduren. Ik weeg 103 kilo en zit op een inname van 1900 ongeveer ook wel eens hoger door de mc flurry of door de patat kroket..chips ga zo maar door. Als ik die borden van jouw zie zijn het alleen maar gezonde dingen.. nou goed weet dat je er toch niks mee doet maar maak me wel zorgen.. ondanks dat ik je niet ken... succes 
22 jun 18 door lid: bianca114,7

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.