Hawkey4077's Logboek, 12 jun 18

Vandaag eens een beetje meer tijd uigetrokken om een mooi en lekker visgerecht te maken. Vanochtend een mooie zeebaars gekocht op de markt en daarna een leuk recept erbij gezocht, de keus viel op zeebaars op oosterse wijze. Heb er zelf geroerbakte groene aspergetips aan toegevoegd, gewokt met rode peper en knoflook. Heb de visboer gevraagd om de kop aan de vis te laten zitten daar ik alleen eet en zo toch nog een paar ogen heb die me aankijken. Het was welliswaar geen vrolijke, dankbare blik, maar je kan niet alles hebben.

Bekijk Dieet Kalender, 12 juni 2018:
1349 kcal Vet: 34,75g | Eiwit: 86,33g | Kolhy: 44,58g.   Lunch: Zoute Haring, AH Gerookte Zalm, Focacciabrood. Diner: Merlot, AH Groene Aspergetips, Zeebaars. Snacks/Andere: Rode Tafelwijn. meer...
2772 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je bedoelt de blik van de visboer zeker ;) 
12 jun 18 door lid: annemiek rembil
haha eet smakelijk 
12 jun 18 door lid: tientien
Dat ziet er goed uit zeg! 
12 jun 18 door lid: n3nss
Oh !! Some wine too!! 😁 
12 jun 18 door lid: Siam1
Mmmmm klinkt heerlijk 
12 jun 18 door lid: Maloontje
Snap niet dat je soms naar de Mac gaat als je dit en vorige vis en vlees gerecht zelf klaar kan maken! Ziet er lekker uit, mmmm 
12 jun 18 door lid: jong1432
@jong1432, Heel goed punt. De eerste 25 jaar dat ik op mijzelf woonde heb ik vrijwel nooit thuis gekookt. Leefde op een menu van fastfood afgewisseld met eetcafe maaltijden. Ik kan soms nog steeds genieten van een verschrikkelijk slechte Mac maaltijd met absurd veel kCal's, maar accepteer nu dat het comfort food is dat soms kan helpen om negatieve gevoelens te compenseren. Het dient op een bepaald moment een doel en dat is OK voor dat moment. Ik heb geleerd om het op dat moment te accepteren en er geen schuldgevoel aan te koppelen omdat dat alleen maar meer problemen oplevert. Maar een leuke maaltijd maken waar ik een beetje trots op kan zijn geeft inderdaad veel meer voldoening. Als ik dat nou 95% van de tijd kan volhouden dan kan ik die andere 5% ook accepteren. Ik heb dus geen moeite net een kortstondige ontsporing van een dag als dat op mijn pad komt, maar wel met grote terugval periodes die me 10 tot 15 kg terug gooien. Gelukkig komen die steeds minder voor.  
12 jun 18 door lid: Hawkey4077
@Annemiek, Haha, je had de blik van de visboer moeten zien toen ik hem dezelfde uitleg gaf waarom ik de kop van de vis eraan wilde houden.  
12 jun 18 door lid: Hawkey4077

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.