Hawkey4077's Logboek, 03 jun 18

Morgenochtend gaat geen positieve rapportage worden. Maar als je positieve resultaten meldt, moet je ook de negatieve berichten durven te melden, of zoals onze Amerikaanse vrienden zeggen: "face the music".

Ben vanmiddag naar een kinderverjaardag gegaan omdat ik het enerzijds lullig vondt om het af te zeggen voor het meisje dat jarig was en anderzijds ook wel behoefte had aan gewoon wat gezelligheid in een leuke famillie setting. Netjes begonnen met koffie en daarna een flasje water. Maar was dusdanig gezellig dat ik besloten heb om niet na een uurtje weer weg te gaan zoals ik me eerder voogenomen had.

Dus ht water ging over in drie biertjes, gevolgd door die glazen rode wijn. Wat betreft de hartige hapjes werden de blokjes kaas en stukjes worst opgevolgd door twee koppen kippensoep en twee broodjes filet americain.

Ik had de schade hiertoe kunenn beperken door rechtstreeks naar huis te gaan, maar helaas besloot ik om nog even een stop te maken bij mijn stamkroeg. Had mijzelf inmiddels weeer netjes gereset naar spa rood. Totdat de restaurateur aan de overkant, die mede eigenaar van de stamkroeg is, met een schaal geakken zeetonmg binnen kwam omdat die in zijn eigen zaak per ongeluk teveel was aangeslagen. Was eigenlijk bedoeld voor het persneel van mijn stamkroeg, maar werd nu zonder mogelijkheid tot protest bij mij neer gezet.

Heb mezelf wijs gemaakt dat je zo'n sublieme maaltijd niet kunt beledigen met water, dus de eerste chardonay was al snel bestekd, gevolgd door nog drie glazen chardonay, lang nadat de vis als excus kon dienen.

Morgenochtend zal de weegschaal zijn objectieve oordeel over deze dag aan me laten weten en ik kijk er niet bepaald naar uit. Het enige pluspunt is dat dit de eerste dag is van de nieuwe week, dus dat ik nog voldoende tijd over heb om weer in het gareel te komen.

Wordt vervolgd.

Bekijk Dieet Kalender, 03 juni 2018:
2273 kcal Vet: 66,69g | Eiwit: 117,44g | Kolhy: 142,43g.   Lunch: Carpaccio, Focacciabrood. Diner: Remia Remouladesaus, Tongfilet, AH Filet American Naturel, Bolletje Wit, Kippensoep. Snacks/Andere: AH Gelderse Gekookte Worst, Rode Tafelwijn, Grolsch Pils (Flesje). meer...
2821 kcal Activiteit: Rusten - 16 uren, Slapen - 8 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
kop op....morgen nieuwe dag nieuwe kansen.... af en toe genieten moet toch kunnen😊 
03 jun 18 door lid: pollewop 04
Wijn bij de vis gaat volgende keer ook voor het eerste glas niet op: vissen zwemmen in water! Water it is. Morgen weer gezond en door.  
03 jun 18 door lid: Ikdenkkris
Je moet soms ook gewoon genieten van het leven!  
04 jun 18 door lid: Tuinvrouw81
Ik ben gisteren ook de mist in gegaan dat zijn ook zulke lastige momenten! Komt wel weer goed, je weet waar je het voor doet 👍🏻 
04 jun 18 door lid: n3nss

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.