Hawkey4077's Logboek, 21 mei 18

Er zitten maar weinig voordelen aan een voedselvergiftiging; je voelt je 24 uur zo ziek als een hond, je slaapt met een emmer naast je bed en mijn toilet ziet eruit alsof er een varken is geslacht. Maar voor het afvallen is het niet ongunstig. Zal welliswaar een hoop vocht zijn dat daana wel weer wordt aangevuld, maar er bkijft toch nog een redelijk stuk "winst" over. De 120 kg grens heb ik nu definitef achter me gelaten. Helaas heb ik nog maar 6 dagen voor de resterende 1,3 kg naar het maanddoel van 117,5 dus dat zal nog lastig worden, Tenzij ik natuurlijk nog zo'n zelfde broodje kipworst als afgelopen zaterdag ga halen ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 21 mei 2018:
1158 kcal Vet: 31,43g | Eiwit: 34,44g | Kolhy: 181,85g.   Ontbijt: McDonald's Vers Fruit. Lunch: Belegd Broodje. Diner: Vitasia Vietnamese Loempia's. Snacks/Andere: McDonald's Appelpunt. meer...
3037 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 30 minuten, Rusten - 15 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Oei, hopelijk voel je je nu weer beter. Niet voor herhaling vatbaar. 
21 mei 18 door lid: Tijmpje
Zoiets kan je beter niet als methode gebruiken! Ik zelf heb trouwens geen doelen met datums gesteld, alleen een einddoel. Ik val wel af, en het einddoel zal wel zeker bereikt worden met ups en downs, maar onderweg raak ik niet ook nog eens gefrustreerd over het niet halen van een doel op een bepaalde datum. 
21 mei 18 door lid: wvdzwart
@Wvdzwart: Het stellen van korte termijn doelen, en ook het al dan niet dagelijks wegen, zijn discussiepunten die hier regelmatig terugkomen. Uiteindelijk komt het erop neer dat er naar mijn idee geen goede of slechte methode is, maar dat het afhankelijk is van wat bij je past. Voor mij persoonlijk werken de korte termijn (tussen)doelen wel omdat ik anders lui en gemakzuchtig wordt. Als ik halverwege de week de neiging krijg om een grote portie chinees eten te gaan halen, weet ik dat de consequentie is dat ik mijn weekdoel niet ga halen. Dat helpt me (meestal) om een andere keus te maken. Zonder dit weekdoel, dat ook nog eens in de gaten wordt gehouden door mijn strenge begeleidster, zou ik te gemakkelijk besluiten dat ik "de schade later wel ga inhalen".  
21 mei 18 door lid: Hawkey4077
Ik begrijp wat zegt. Ik heb natuurlijk zelf ook wel een korte termijn doel, maar niet het stellen dat je op een bepaald gewicht moet zijn voor een bepaalde datum. Mijn korte termijn doel is: zo vaak mogelijk onder mijn dagelijkse RDI eten, en wanneer dat niet altijd lukt zorgen dat de gemiddelde RDI over een week gezien daar wel onder ligt. Over mijn RDI en wat ik eet heb ik directe controle, over hoeveel ik afval slechts indirect. Maar als het stellen van tussentijdse gewichtsdoelen voor jou fijn werkt zou ik het vooral niet veranderen 🙂! 
21 mei 18 door lid: wvdzwart
beterschap  
21 mei 18 door lid: adff
Rottig voor je , Beterschap.  
21 mei 18 door lid: annemiek rembil
Hè, wat ellendig! Hopelijk snel weer beter.... 
21 mei 18 door lid: MargreethT
Beterschap!!! 
21 mei 18 door lid: Mootjuh0107
Wel goed blijven drinken hè! 
21 mei 18 door lid: jong1432
Beterschap 😘 
22 mei 18 door lid: hendriet1988

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Hawkey4077's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.