Mizz098's Logboek, 11 apr 18

ik ben maandag met goede moed weer begonnen met afvallen. probeer nu 3 keer per week een uur te lopen en veder gezond te eten. Maar nu eet ik eigenlijk na het avond eten niets meer. zijn er tips voor een gezonde snack in de avond ? want ik krijg nu vaak rond 10 uur echt enorme zin om te gaan snaaien.

Bekijk Dieet Kalender, 11 april 2018:
1860 kcal Vet: 66,56g | Eiwit: 77,27g | Kolhy: 244,57g.   Ontbijt: Volkoren Brood, AH Saksische Leverworst, AH Drink Yoghurt. Lunch: Appel, Bruine Boterham, AH Saksische Leverworst. Diner: Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt), Broccoli, AH Varkensgehakt Cordon Bleu. Snacks/Andere: Verkade Digestive Koekies, Yoghurt (Halfvol), Quaker Havermout Muesli Noten. meer...
3227 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 27
Reacties 
Kwark/ei 
11 apr 18 door lid: boefhje
Een handje ongebrande/ ongezouten noten. Ik leerde de smaak van een amandel pas echt kennen toen ik anders ging eten.. ik kon er zo van genieten (ipv het naar binnen te proppen) dus heel lang op malen ☺️ op een gegeven moment smaakt het naar gevulde koek 😊 
11 apr 18 door lid: elntien
Een grote mok thee en op tijd naar bed. 
11 apr 18 door lid: Tijmpje
Een mok thee en op tijd naar bed? Moet wel een beetje leuk blijven toch?! 
11 apr 18 door lid: Mijntje2009
Snoepgroente is lekker en ook nog eens erg gezond. Een paar komkommerjes, tomaatjes of worteltjes  
11 apr 18 door lid: prisjjee
Mijntjepeters, als je uiteindelijk je gewenste gewicht afgevallen bent, is dat toch leuk en de inspanning waard? Als volwassen mens kan men toch zeker de beloning wel even uitstellen? 
11 apr 18 door lid: Tijmpje
Misschien voor sommigen wel. Een kop thee en op tijd naar bed is voor mij echt een straf. Dat doe ik als ik ziek ben.... en een dieet moet je ook volhouden. Als je het voor jezelf ongezellig maakt hou je het niet vol. 
11 apr 18 door lid: Mijntje2009
Laat ik het anders zeggen: ik persoonlijk zou natuurlijk ook het liefste elke avond in het wilde weg zitten snacken voor de tv. Maar omdat ik weet dat me dat absoluut niet helpt in het bereiken van een gezond gewicht (eerder het tegendeel), kies ik ervoor om dat niet te doen. Omdat het gevoel van honger feitelijk vaak dorst is, kies ik ervoor om een grote mok thee te nemen en eerst daar m'n voldoening uit te halen. Over het algemeen lukt dat goed (ook omdat ik eerst zorg voor avondmaaltijden die voldoende voedingswaarde en verzadiging geven). Dus omdat ik geen tijd hoef te verdoen aan snacken, kan ik op tijd naar bed, voordeel hiervan is dat een goed uitgerust lijf beter afvalt (en ik blijf uit de keuken weg). En de rest van mijn aandoenngen en eeuwig lage energietekort word daar ook blij van. 
11 apr 18 door lid: Tijmpje
En voor ons is daar niks ongezelligs aan. Omdat wij de gezelligehid vinden in elkaar en met eljaar. 
11 apr 18 door lid: Tijmpje
ik kijk waar moet er nog wat bij mn koolhydraten..mn eiwitten of mn vetten en daar maak ik dan mijn keus op. augurken van kesebe of zo iets zit heel weinig in dan met een plakje kip erg lekker.. of iets van nootjes...fruit kwark.. 
12 apr 18 door lid: bianca114,7
Ik eet vaak wat kwark (bv optimel Griekse stijl yoghurt vanille) en idd grote mok kruiden thee... Kwark eet ik dan met een heel klein lepeltje ;-) 
12 apr 18 door lid: Piewie!
Ik ook, theelepeltje :) 
12 apr 18 door lid: annemiek rembil
Rond die tijd naar bed😜 
12 apr 18 door lid: jong1432
Waar heb je dan zin in om te gaan snaaien? Hartig? Neem een kop bouillon. Zoet? Neem een kop thee met een smaak als kaneel, aardbei etc. Helpt mij heel erg. 
12 apr 18 door lid: Warrigeboel
Inderdaad, ik heb een bierpul van 0,5 liter gescoord bij de kringloop, die vul ik een uurtje na het eten met thee en gaat op. Eventueel een paar groentenchipjes of stukje pure chocolade mocht ik nog ruimte hebben. Maar om 21.30/22u ga ik naar boven. Dan moet ons zoontje plassen en gaan wij ook op bed.  
12 apr 18 door lid: Tuinvrouw81
Ik snij vaak paprika in stukjes en dip ze in Hoemoes! Super lekker en gezond :). 
12 apr 18 door lid: marisaw
Ook ik hou wat ruimte voor een avondsnackje, meestal een cracker/knackebrodje met ei of smeerkaas. Anders wordt het halverwege de nacht een halve banaan. 
12 apr 18 door lid: MargreethT
Ik eet in de avond vaak een halve komkommer, in de lengte in drie lange stukken gesneden, met plakjes flinterdunne kipfilet(broodbeleg) of een plakje kaas 
12 apr 18 door lid: mijke_*
Edamameboontjes.  
12 apr 18 door lid: adff
Wellicht iets meer eiwitten bij het avondeten? Zie , als je voor slapen gaan nog wat gaat eten, stijgt je insuline. Na een maaltijd stijgt de bloedglucose, en dat stimuleert bij gezonde mensen de afgifte van insuline. Insuline zorgt er voor dat glucose wordt vervoerd naar de cellen, en dat de cellen open gaan, zodat glucose naar binnen kan om te worden verbrand tot energie. Overvloed ervan wordt opgeslagen , en als de opslagplaats vol zit, gaat het naar je vetcellen .En anders kun je lekker slapend afvallen 😉 
12 apr 18 door lid: DKPN

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Mizz098's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.