GruwelijkeVerhalenMeisje's Logboek, 12 feb 18

Dit weekend aan het bakken geslagen en een koolhydraatarme Monchoutaart gemaakt naar een recept van Oahnskitchen. Ik vind hem goed geslaagd, de rest van het gezin toch wat minder. Ze missen de smaak van ''echte'' monchoutaart, het zoete, het chemische. Ik moet bekennen dat ik dat ook lekkerder vind maar het is niet voor niets een healty lifestyle en als ik dan dit mag eten.....ik ben voor!

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wauw.. als ze hem niet willen.. kom maar op!😂 Ik heb laatst ook een betere versie van Monchoutaart gemaakt. Staat wel in mijn logboek. Die was zo op☺️ 
12 feb 18 door lid: elntien
Hij ziet er in ieder geval prachtig uit. Ik heb inmiddels geleerd dit te waarderen. Dan vergeet je uiteindelijk de chemische variant. Helaas willen ze bij mij in het gezin ook alles nog van het chemische. 
12 feb 18 door lid: suzannevdv
Dankjulliewel! Ik heb even gekeken op je website Elntien en jouw variant lijkt me ook heerlijk! En een lust voor het oog :-) Herkenbaar Suzannevdv maar eerlijk is eerlijk, ik moet ook wennen aan andere smaken en stiekem gaat mijn voorkeur ook uit naar de gewone suikervariant maar gelukkig kan ik inmiddels ook de gezonde varianten erg waarderen en ervan genieten.  
12 feb 18 door lid: GruwelijkeVerhalenMeisje
ohhh, deze had ik ook zien staan en op m'n wishlist gezet... het is alleen zo'n lange lijst inmiddels 🙄😉. plaatje geworden hoor! 
12 feb 18 door lid: Elfje69
ze ziet er heerlijk uit, is ze moeilijk te maken ? 
12 feb 18 door lid: Budgie1
Hij ziet er in elk geval supermooi uit! En ja aan de minder zoete smaken moet je echt wennen maar na een tijdje weet je niet beter meer! 🤗👍 
12 feb 18 door lid: Kasje47
Het is makkelijk te maken Budgie1 maar kost gewoon wat tijd. De bodem moet 30-40 min in de oven en nadat je de taart ''gevuld'' hebt met het mascarpone mengsel moet het minimaal 2 uur opstijven voordat je kunt decoreren. Je werkt dus eigenlijk in blokken. Dankje Elfje69! Ik ben ook positief dat het gaan wennen Kasje47. Dat ik dit al lekker vind en kan genieten van een blokje pure chocolade is al wat en dat zal met de tijd beter gaan. Vroeger dronk ik thee met suiker en daar ben ik al heel wat jaren geleden mee gestopt en nu vind ik thee zonder suiker heerlijk. 
12 feb 18 door lid: GruwelijkeVerhalenMeisje
Ziet er goed uit! Mijn kinderen houden ook niet zo van gezonde baksels maar mijn gezonde kokoskoekjes gingen er als zoete koek in! Kun je ook eens proberen; - 2 rijpe bananen - 75 gram kokosmeel - 75 gram kokosolie - 1eetlepel kaneel - Snufje zout Alles mengen in keukenmachine of met staafmixer. Van gladde deeg ongeveer 20 koekjes bakken op 175 graden/25 minuten. 
12 feb 18 door lid: Sissel75
Dankjewel voor de tip! 
12 feb 18 door lid: GruwelijkeVerhalenMeisje
Mooi hoor! 
12 feb 18 door lid: annemiek rembil
dank je wel vrienden! 
12 feb 18 door lid: Budgie1

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


GruwelijkeVerhalenMeisje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.