Warrigeboel's Logboek, 29 nov 17

Vraagje.. Wie van jullie sporten tijdens het afvallen? Dus een combinatie van?

Ik merk dat ik de laatste dagen zo moe en futloos ben. De ene dag zit ik vol energie en de andere dag lig ik het liefst in bed de hele dag te slapen.. Gromt

Nou ben ik niet zo’n fitness fanaat, soms wel hoor, dan heb ik ineens heel veel zin om te sporten.. (soort van ehm kronkel in mijn hoofd!)

Vandaag ook.. Ik ben de gehele dag vrij, maar ben gewoon niet gaan sporten omdat ik geen zin, geen fut, geen energie had en gewoon teveel smoesjes verzon om niet te gaan 🤯

Misschien is sporten ook niet persé nodig als je wilt afvallen.. Maar wél als je strakker wilt worden!

Achja de week heeft nog 4 dagen en misschien denk ik straks nog, verdorie! ik ga gewoon.

Fijne woensdag 🏆

Bekijk Dieet Kalender, 29 november 2017:
908 kcal Vet: 32,47g | Eiwit: 82,07g | Kolhy: 69,82g.   Lunch: AH Mexicaanse Roerbakmix, AH Varkens Shoarma . Diner: Hela Curry Kruiden Ketchup. Snacks/Andere: Mandarijn, Optifit Magere Appel-Kaneelkwark, Milsani Halfvolle Melk, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate-Peanut. meer...
895 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 29
Reacties 
Ik heb dat ook de ene dag heb ik super veel om te sporten en de andere dag zou ik het liefst heel de tijd op de bank hangen. Ik zit nog op school. Nogal vermoeiend als je het mij vraagt en meestal heb ik dan niet echt zin meer om te sporten 😅 ik sport 3-4 keer in de week krachttraining 3 keer in de week hardlopen 😜 
29 nov 17 door lid: SkatePower
Maar om af te vallen hoef je perse te sporten hoor. Toen ik nog bezig was met afvallen sportte ik ook amper dus het is gwn mogelijk 😏 
29 nov 17 door lid: SkatePower
Ik sport ook niet.. loop en fiets alleen veel. Het kan ook zijn als het echt van de laatste dagen is dat het door t stoppen met suiker komt.. en anders daarvoor van t niet stoppen met suiker.. ☺️ 
29 nov 17 door lid: elntien
Ik probeer er niet echt een punt van zin/fut voor hebben van te maken, maar het gewoon te doen. Al is dat soms erg lastig, dat begrijp ik wel :) 
29 nov 17 door lid: peeppelee
Als een afspraak met jezelf, net zoals een afspraak die je met een ander zou maken 
29 nov 17 door lid: peeppelee
Als je de mogelijkheid hebt is het slim om ‘smorgens voor het ontbijt te gaan sporten je krijgt dan een echte energie boost dus probeer je er overheen te zetten en trek je sportschoenen aan en ga een rondje hardlopen 
29 nov 17 door lid: j.eikenhorst
als ik geen zin heb hoef ik van mezelf alleen naar de sportschool en rustig fietsen. vaak word ik Dan door de aanwezigheid van andere vanzelf enthousiast om er toch goede workout van te maken. en soms ook niet ga ik snel weer naar huis. 
29 nov 17 door lid: Movetoeat
Ik sport drie keer per week en ik fiets de andere twee werkdagen een uur. Ik kan inmiddels niet meer zonder sporten, word ik mega onrustig van, maar dat geen zin hebben enzo had ik in het begin wel vaak hoor. Nu krijg ik er juist energie van! 
29 nov 17 door lid: Miepje90
Ik loop hard, mijn doel is 3 x per week, rondje van 7, rondje van 10 rondje van 13tot 15 km. In t voorjaar tot en met de herfst gat dat prima,maar weet dat ik in de winter blij mag zijn met in elk geval 2 x. De korte dagen, donker, energielevel en weer hebben daar allemaal invloed op.Ik zorg ook dat ik elke 2 mnd ongeveer meeloop met een georganiseerde run, dat is mijn stok achter de deur om toch bezig te blijven. In voorbereiding op de marathon( ik niet, mijn man) hebben we 1 jaar geleden een semi professionele loopband aangeschaft , maar eerlijk gezegd is die pas 5 x gebruikt. De voorkeur gaat echt uit naar buiten lopen. En ik loop tot 10 km het liefst s’Ochtends na opstaan op een nuchtere maag. Je kunt vast iets vinden wat bij je past, en leg je neer bij het feit dat het soms lastiger is , dan voelt het ook niet zo als zwakte als je eens niet ga. 
29 nov 17 door lid: Fiep_1
Ik sport ook niet. Ben wel 16 kg afgevallen.  
29 nov 17 door lid: annemiek rembil
Ik sport ook niet. Fiets wel elke dag 40 minuten heen en terug naar het werk en wandel een half uur flink met de hond 
29 nov 17 door lid: Nellebellie
Ik sport wel. Deed eerder alleen kracht training 4 keer in de week maar vond de resultaten niet goed genoeg. Nu wissel ik het af, maandag woensdag vrijdag 40/45 min cardio en dinsdag donderdag 40/45 min kracht. Ik ga gelijk vanuit mijn werk want als ik eerst naar huis toe ga heb ik geen zin meer...... 
29 nov 17 door lid: Anouk__R
Ik sport ook niet, probeer wel een aantal keren per week tussen de 5-8km te wandelen. Maakt mijn hoofd leeg, hoef me niet in een sportoutfit te hijsen en je bent in de buitenlucht! Helpt zeker bij t afvallen, bewegen en rust in je hoofd! 
29 nov 17 door lid: NienkeH1986
ik heb er een ritme van gemaakt, sport gemiddeld 3x per week; hardlopen. voeding is wel het belangrijkst. maar zie t zo. Als ik een half uur ren verbrand ik rond de 700kcal waardoor ik beter afval😄. soms moet je gewoon denken, a joh het is maar voor een half uur. 
29 nov 17 door lid: mjmolenbeek
Je krijgt een veel mooier lichaam als je wel sport én je stofwisseling verhoogt waardoor je meer verbruikt én je leeft gezonder.  
29 nov 17 door lid: Tijmpje
Ik heb ook wisseldagen. Ik loop hard en probeer thuis kracht training te dien. Die schiet bij in, helaas. Ik weet dat de combi beter is, maar met deze korte dagen en de kou blijf ik graag op de bank/bed!  
29 nov 17 door lid: suzannevdv
Zet je erover heen en op ten duur zul je zien dat je door sporten juist energie krijgt. Succes! 
30 nov 17 door lid: Nabeelhe
In 2013 ben ik 13 kilo afgevallen door een combinatie van gezond eten en sporten.. ik heb dit heel langs vast weten te houden. Nu helaas door de zwangerschap weer lekker zwaar. Ik mag nog niet intensief sporten dus nu let ik alleen op m'n voeding. Ik merk wel dat ik afval, het gaat alleen een stuk langzamer. Ik raakte op een gegeven moment verslaafd aan sporten. Kreeg er echt energie en motivatie van om door te gaan. 
30 nov 17 door lid: K.S.R.L
het is belangrijk om naast gezonde voeding aan te vullen met goede vitaalstoffen. Voeding is de afgelopen decennia met 40-70% in voedingswaarde afgenomen. onrijpe pluk, niet meer zongerijpt, gekweekt op steenwol matten, bestrijdingsmiddelen. Je ontkomt er niet aan om voor optimale gezondheid ook gewoon dagelijk aan te vullen met de juiste vitaalstoffen. 
30 nov 17 door lid: jochenschilperoort
Thanks iedereen voor de tips! Soms moet je inderdaad gewoon zeggen dat je gaat, en dan ook gaan in plaats van zeuren dat je niet wilt! 
30 nov 17 door lid: Warrigeboel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Warrigeboel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.