annemiek rembil's Logboek, 05 jul 17

Vanochtend 71 !

Bekijk Dieet Kalender, 05 juli 2017:
778 kcal Vet: 14,88g | Eiwit: 66,05g | Kolhy: 89,26g.   Ontbijt: Milsani Houdbare Magere Melk, AH Magere Franse Kwark, Markant Zomerfruit Diepvries. Lunch: Aldi Goudse Kaas 30+ Komijn, AH Knäckebröd Meergranen. Diner: Bospeen, komkommer, sla, tomaat, Eiwit, Gebakken Ei. Snacks/Andere: Markant Zomerfruit Diepvries, AH Magere Franse Kwark, Granny Smith Appels, Milsani Houdbare Magere Melk, Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Milsani Houdbare Magere Melk. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Muggezifterij, het is altijd wat met je. Geef je nu al lessen Nederlands ook ? 
06 jul 17 door lid: Budgie1
@Annemiek: Geen dank! En wat ben jij toch weer een lieverdje :p @Budgie: Haha, sorry... Waarom ben jij er niet op ingegaan? Misschien kan ik ook nog iets van jóu leren! :) 
06 jul 17 door lid: Winanda!
Ik heb wel wat beters te doen dan iedereen lastig te vallen met futiliteiten. Doe het in je eigen logboek als je het dan toch niet laten kan. Goedeavond nog iedereen. 
06 jul 17 door lid: Budgie1
Ik snap er niets van...heb je het echt tegen mij Budgie :(( 
06 jul 17 door lid: annemiek rembil
Lieve Annemiek bijlange niet tegen je, of is het jou ? 😋😉❤ . Even vragen aan de lerares voedigsleer/Nederlands 😂😂😂😂 
06 jul 17 door lid: Budgie1
Oohhhh, je hebt het over wauw of wow? Maar dat had ik toch gevraagd? En iemand gaf antwoord. Meer is het toch niet?  
06 jul 17 door lid: annemiek rembil
@Budgie: Ik zal me wat meer op de achtergrond houden...  
06 jul 17 door lid: Winanda!
@ Annemiek ja, ... daar ging het over, dit en nog zoveel meer dan dan niet in jouw logboeken. @Winanda, je doet maar wat je niet laten kan.  
07 jul 17 door lid: Budgie1
nou, wat een lelijke reactie. @ winanda ik vind je reacties juist altijd wel handig en andere hoeven het niet te lezen, dus zeker niet naar de achtergrond gaan treden hoor 
07 jul 17 door lid: Angie-G85
Op de hoogte zijn van het ganse plaatje helpt wanneer je reageert. 
07 jul 17 door lid: Budgie1
@Angie-G85: Bedankt voor je reactie! Ik vind het erg lief van je dat je jouw mening hierover deelt en dat je voor me opkomt :) maar ik wil je ook zeggen dat ik het goed vind dat Budgie zich uitte, want hierdoor kunnen conflicten vermeden worden en daarnaast kan ik mijn gedrag aanpassen zodat ook Budgie zich niet hoeft te ergeren aan mij. 
07 jul 17 door lid: Winanda!
Ik vind het altijd zo leuk dat op deze app iedereen elkaar zo positief benadert, stimuleert en ondersteunt. Onderstaande conversatie valt uit de toon, dus ik doe net of ik die onaardige opmerking niet gezien heb. Wel met het verzoek om negativiteit lekker elders te spuien, tegen je buurvrouw ofzo. Dan houden we het hier prettig en respectvol en kunnen we allemaal onze doelen en dromen nastreven Dank u! 
07 jul 17 door lid: mozomer
Precies Winanda vind ik ook en als iemand jou reacties niet aan staan dan leest ie ze toch niet. 
07 jul 17 door lid: mariankrousen
mozomer vind ik ook. Als je altijd op iedereen en overal wat te zeggen hebt hou het dan kort of schrijf je verhalen op je eigen logboeken. Dank U ! 
07 jul 17 door lid: Budgie1
Gefeliciteerd! Helemaal toppie toch? 
07 jul 17 door lid: Dolfing
Lief dat iedereen het voor de ander opneemt. Kan het zo zijn dat we vanuit onszelf denken? En dan reageren? Neem nu het antwoord van Winanda. Ze schrijft @budgie ik zal me wat meer op de achtergrond houden.Dat kun je op 2 manieren lezen. Óf ze zegt dat ze het zelf zal doen, óf het is een raad aan Budgie. Doordat iedereen het anders leest, zal de 1 boos zijn en de ander zegt dat zij dat niet hoeft te doen. En neemt het voor haar op. Fijne dag allemaal ♥♥♥♥♥♥♥ 
07 jul 17 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.