@Kirsten's Logboek, 26 feb 24

is er iemand die ervaring heeft met eiwitshakes en werkt het? er zijn zoveel verschillende. ik sport 1x per week

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik meng wel eens eiwitpoeder door een smoothie of door de yoghurt, maar dat doe ik alleen wanneer ik niet via mijn andere voeding lang niet genoeg eiwitten binnenkrijg. De shakes vind ik 🤢🤮 
26 feb 24 door lid: Arjoena
ik gebruik de vegan eiwitshakes van de body &fit shop op de dagen dat ik niet voldoende eiwit binnen krijg (meestal weekend omdat er dan vaak iets ongezonds op het menu staat s avonds 🙈) ik neem ze ook wel als tussendoortje met een schep psylliumvezels, vult enorm en dan kan ik wat langer door (fysiek werk). 
26 feb 24 door lid: choekzema
Waarom zou je dat willen? 
26 feb 24 door lid: MDW80
Shakes zijn altijd een toevoeging, geen vervanging. Ik vind de meeste niet lekker maar sommige zijn wel echt lekker. Of een eiwitlimonade kan ook een lekkere afwisseling zijn :) ik kom vaak met voeding niet aan mijn eiwitten dus voor mij ideaal 
26 feb 24 door lid: PinkAnthurium
Bij ESN heb je goeie poeder en iso clears, ik raad je die zeker aan, zo behaal je je doelen in het gebied van eiwitten ook sneller!! 
27 feb 24 door lid: anoniempjexoxo
eiwitshakes zijn een makkelijke makkelijke manier om genoeg eiwitten binnen te krijgen. dit is vooral aan te bevelen voor spier opbouw en onderhoud. Het is geen maaltijd vervanger, al beweren sommige merken van wel maar geloof me je raakt niet voor een lange tijd verzadigd. ik zou omdat je 1 x per week sport niet aan eiwitshakes beginnen, je kan dan wellicht beter kiezen om dagelijks eiwitrijke producten te eten zoals ei, Kipfilet, tonijn etc. Scheelt ook voor de portomonee. Voordeel van eiwitrijke producten zijn dat ze zorgen voor een verzadigd gevoel. Mocht je echt een doel hebben om spieren te trainen kan het een goede aanvulling zijn. maar dan zal je ook wel gauw 3 x per week serieus moeten trainen.  
28 feb 24 door lid: patrickd4l
Als ik terugkom van de bodypumples neem ik altijd whey perfection zonder smaakje. Ik mix amandelmelk een schep whey en 75 g bosbessen (bevroren) bevalt prima. Vooral zonder smaak. Ik doe er wel wat vloeibare natrena door. Ik doe het na de sport.  
01 mrt 24 door lid: Elvybarbar
Bedankt allemaal, ik kom niet aan de dagelijkse hoeveelheid eiwitten dus vandaar  
01 mrt 24 door lid: @Kirsten
Als jij kilo’s wilt afvallen, moet jij 2 keer per dag. Volgens mij worden beter er minst of zonder suiker zitten. Dat is moeilijk welke merk moet starten maar ik denk dat deze informatie handig voor je als een tip. Als je vraag me welke best is, ben ik niet zeker over slechts. En het gezondste is alleen eieren eten. Je kan veel diet lijst vinden . 
01 mrt 24 door lid: castlearth.
ESN heeft top producten!! ook heerlijk eiwit limonades en eiwitrepen die verrukkelijk zijn.  
02 mrt 24 door lid: Judith1978@

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


@Kirsten's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.