wendycarty's Logboek, 21 mei 23

Ruim 1000 kcal minder deze week. De diarree is nog niet over. Donderdag ga ik naar de huisarts.

Bekijk Dieet Kalender, 21 mei 2023:
1776 kcal Vet: 70,88g | Eiwit: 55,14g | Kolhy: 226,55g.   Ontbijt: Omelet of Roerei met Groenten, Bruin Broodje. Lunch: AH Tapenade van Zongedroogde Tomaten, Lidl Breekbrood Italiaans, De Nieuwe Band Kokosvlokken, Siroop, Aardbeien, Mango's, Jumbo Yoghurt Griekse Stijl 10%. Diner: AH Paksoi, Potato King Potato Wedges, Witte Rijst, Lidl Mini Hamburger. meer...
3513 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 12 minuten, Dansen (Hoog Tempo, Aerobic) - 1 uur, Zumba - 1 uur, Rusten - 12 uren en 48 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 22
Reacties 
Wat? Nog steeds diarree? En je weet niet waarvan het komt? Zolang diarree is echt iets wat niet goed is 🫢 Afslank- of Detox thee dronk je niet meer zei je. Wat ik nog meer kan bedenken is overmatig gebruik van gember of van suikervrije dropjes ja of je hebt een parasiet in je darmen 🫣Wellicht dat er meer opties nog zijn, maar dit is wat ik kan bedenken 🤗 hopelijk weet de dokter meer. Succes! 
21 mei 23 door lid: Faat68
Succes en beterschap! 
21 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Beterschap Wendy 
22 mei 23 door lid: SabineS85
Oh jeetje dat is niet fijn. zo'n tijd ook al. Voel je je ook slap, zou ik me zo voor kunnen stellen Ik heb diarree als mijn schildklier te snel werkt. Doordat mijn stofwisseling dan aangejaagd wordt. Als het niet voeding gerelateerd is, kan de huisarts misschien onderzoeken op lichaam eigen oorzaken. Ik las al een aantal in de reacties. Sterkte in ieder geval, hopelijk vind je snel duidelijkheid.  
22 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Bedankt allemaal voor de steun en wijze raad. Ik drink elke dag gember. Warm en koud ook door mijn eten. Mijn schildklier heeft vroeger te hard gewerkt. Ik zal het donderdag zeker aankaarten.  
22 mei 23 door lid: wendycarty
Euh..,wat je ook kunt doen is de hoeveelheid gember halveren of om en om de dag doen. Ik kwam niet voor niets met het voorbeeld “overmatig gebruik van gember” dat kan namelijk zorgen voor diarree 🤷🏻‍♀️  
23 mei 23 door lid: Faat68
Beterschap gewenst, diarree moet niet te lang duren idd dus op naar de huisarts. Weer wat geleerd over gember 👍🏻 
23 mei 23 door lid: PeetjePuk
Wat gember vooral doet is je ingewanden tot rust brengen. Heb je al diarree en je neemt gember kan het een positief effect hebben, maar als je darmen normaal werken en je neemt te veel gember kun je aan de diarree raken. Gember is echt top en heeft veel voordelen, maar je moet het gebruik wel enigszins beperkt houden 😊 
23 mei 23 door lid: Faat68
Dankjewel Vandaag heb ik geen gember thee gedronken. ❤️ 
23 mei 23 door lid: wendycarty
Ik ben bij de huisarts en de diëtist geweest. Ik heb door stress last van mijn darmen waarschijnlijk. Ik heb b over drie weken een nieuwe afspraak. Ik mag niet meer wegen thuis. Ik voer dus alleen mijn gewicht in als ik bij de diëtist geweest ben. Ik hoef geen calorieën meer te tellen dat vind hij onzin. Ik mag gewoon eten, mijn koolhydraten en eiwitten beperken. Ik mag 6 keer per dag eten zoals nu maar veel fruit en groente. Zuivel en andere eiwitten beperken omdat dit slecht is voor mijn nieren. Ik mag niet meer vasten.. Mijn andere dieet lijst mag ik weggooien omdat de diëtist veels te veel eiwitten in de lijst heeft verwerkt zoals elke dag yoghurt en kwark.  
25 mei 23 door lid: wendycarty
Zei de diëtist dat je geen calorieën meer moest tellen?  
25 mei 23 door lid: SabineS85
Klopt. Ik hoef geen calorieën meer te tellen. Ik ga het zelf wel bij houden in de app.  
25 mei 23 door lid: wendycarty
Hij gaf aan dat een groot deel van mijn probleem in het snoepen en snaaien lag. Ik mag 6 keer per dag eten. Ik moet letten op de porties en wat ik eet. Ik denk dat hij gelijk heeft als ik stop met snoepen op grote schaal en minder zuivel eet val ik echt wel af. Ik ben in 2013 in 6 maanden 17 kg afgevallen. Ik kan het best. Ik heb een schop onder mijn reet nodig.  
25 mei 23 door lid: wendycarty
Ik ben niet de allerbeste adviesgever (en ik doe ook maar wat) maar als ik je logboek zo lees zie ik een hoop veranderingen. Ik denk dat je eerst even alles op orde moet krijgen voor je verder kan ☺️ je darmen rust, je stress wat stabieler krijgen voor zover dat lukt (I Know, moeilijk!) etc. Ik heb het zelf ook, als ik te veel in 1 keer wil aanpakken gaat mijn lichaam en geest op de rem.  
25 mei 23 door lid: ann-fs
Ik heb b zeker al veel bereikt niet in kilo's maar in veranderingen. Vroeger als ik naar een salsa avond, was geweest dan bestelde ik een kapsalon om 4 uur in de ochtend. Ik moet er nu niet aan denken. Nu drink ik thee en dan ga ik naar bed. 😝😝 
25 mei 23 door lid: wendycarty
Is elke dag zuivel ook niet goed ? 🤔 
25 mei 23 door lid: annemiek rembil
Voor mij is rlje dag zuivel nuet goed. Teveel vetten vandaar. Mijn vetpercentage is te hoog.  
26 mei 23 door lid: wendycarty
En de magere variant?  
26 mei 23 door lid: annemiek rembil
Ik heb besloten om mijn zuivel inname te beperken. Ik gebruik al de magere variant van alles, maar ik merk dat mijn plas ook vol eiwitten zit het moet minder. Mijn nieren moeten ook tot rust komen.  
27 mei 23 door lid: wendycarty
Het valt niet mee, om mij aan het regime te houden. Het moeilijkste is nog dat ik mij niet meer mag wegen. Ik ging praktisch elke dag op de weegschaal.  
29 mei 23 door lid: wendycarty

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wendycarty's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.