Tijmpje's Logboek, 14 mei 23

Morgen begint de inleiding van m'n therapie, na lang wachten. Na diverse fases lopend van: mwah tot bijna zin in, heb ik nu toch sinds gisteren serieuze 'koudwatervrees'.

Maar eerst nog vandaag zien door te komen. Mijn 'in bed blijven en doorslapen'- verzoek werd niet gehonoreerd.
Maar voor wie wel van toepassing... geniet van jullie verwennerij.

Bekijk Dieet Kalender, 14 mei 2023:
2581 kcal Vet: 102,89g | Eiwit: 86,07g | Kolhy: 268,08g.   Ontbijt: Milbona High Protein Drink Vanilla, Water, Divers Koffie Gemalen. Lunch: Van Oers Rundvleessalade, Gekookt Ei, Divers Koffie Gemalen, De Ruijter Hagelslag Royaal , Jumbo Crème Paté, Jumbo Runder Rookvlees Licht Gezouten, AH Boerenkaas Belegen 48+, Becel Light, AH Kaiserbroodje . Snacks/Andere: Water, AH Pitloze Witte Druiven, Lidl Geschrapte Worteltjes, Tortilla Chips Nacho Cheese Flavour, Snack Day Naturel Chips, Snack Day Ribble Cheese Onion Flavour, Merlot, Jumbo Aardbeienbavaroisvlaai, Divers Koffie Gemalen, Water, Divers Koffie Gemalen, Jos Poell Ijshoorntjes, Dr. Oetker Nougatine , Campina Echte Slagroom , Bolletje Ijs. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Sterkte morgen en ondanks het niet gehonoreerde verzoek toch een fijne dag gewenst ☀️ 
14 mei 23 door lid: PeetjePuk
Succes 😘 
14 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Succes en sterkte 🍀 
14 mei 23 door lid: SabineS85
Sterkte. Therapie? 
15 mei 23 door lid: Peggy Eleonore
Ik hoop dat alles goed is gegaan 🍀 
15 mei 23 door lid: Rommeltjes
@PeggyEl, het is een Pré-groep, een voorloper op de behandelgroep die in augustus start. In 6x (over 7 weken) word je bekend gemaakt met schema-therapie. Dus veel theorie en ook wat oefeningen. Voor mij ook kennismaken met therapie in een groep. 
16 mei 23 door lid: Tijmpje
Sterkte 
16 mei 23 door lid: jessmeh40
@Rommeltjes, ik vond het dus spannend. Eén sessie is 1,5 uur, zonder pauze. Groep van 8 met 2 therapeuten. Qua theorie ben ik een hoog nivo gewend, dus dit was voor mij allemaal erg simpel en vooral errug traag. Heb me op dat vlak vooral zitten vervelen. En verder de gebruikelijke ergernissen: mensen die de boeken niet hadden gelezen, mensen die de vragenlijsten niet hadden ingevuld, mensen die continu op aandacht zitten te azen enzovoort..... Na zelf 30 jaar als therapeut werkzaam te zijn geweest en dus eea aan gedragspatronen direct herkennen, vergt het allemaal best wat geduld van mij. Ik dacht vooraf, dit is gelukkig maar 6x. Maar gisteren dacht ik: hoe kom ik die 1,5 uur door? En dan buitenkomen met hoofdpijn die niet meer weg gaat en enorm moe. 
16 mei 23 door lid: Tijmpje
@Tijmpje als jij 30 jaar als therapeut werkzaam bent geweest waarom heb jij deze inleiding dat nodig? Ik begrijp het even niet? Heeft dit met jouw reuma te maken, of jouw hart (een onbekend gebied dus)? 
18 mei 23 door lid: Peggy Eleonore
@PeggyEL, therapeuten heb je in alle soorten en maten. Ik heb nooit zelf als therapeut met schema-therapie gewerkt. Hoewel ik er wel enigszins mee bekend ben als client de afgelopen jaren. En deze inleiding is gewoon voor iedereen, los van rang en stand, zeg maar. Het is een kennismaking voor diegenen die hierna in behandeltraject gaan en voor GGZ een eindbeoordeling om te zien welk traject hierna exact passend is. Ik hoop dat dit je vraag beantwoord, anders lees ik het wel.  
18 mei 23 door lid: Tijmpje
Duidelijk nu. 
20 mei 23 door lid: Peggy Eleonore
Hopelijk valt het volgende keer mee 🍀 
20 mei 23 door lid: PeetjePuk
In een ver verleden heb ik ooit groepstherapie ondergaan. Mijn psych raadde het destijds aan en ik heb het lang uitgesteld omdat ik bang was dat ik de ellende vd anderen ook nog mee naar huis zou sjouwen. Ik vond er echter herkenning terwijl iedereen met een andere reden in de groep zat, bij de ene kwam dit overeen en bij de ander weer wat anders. Heb het toch als zinvol ervaren terwijl het niet "de oplossing" was. 
20 mei 23 door lid: PeetjePuk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.