Antoinette loves food...'s Logboek, 17 apr 23

Er moet mij iets van het hart. Ik zit graag op deze groep. Ik heb er veel aan gehad bij het afvallen en ook nu bij het gewichtsbehoud.

Ook vind ik het fijn anderen te helpen door mee te denken en dingen aan te dragen waar iemand mogelijk niet aan gedacht heeft. Of en wat iemand daar mee doet is uiteraard zijn/haar eigen keus. Daarnaast heb ik natuurlijk ook niet alle wijsheid in pacht.

Nou gaf laatst iemand aan dat zij er niet op zat te wachten. Uiteraard haar goed recht en ik ben ook opgehouden met meedenken. Dat leek te worden gewaardeerd en ik dacht dat het hiermee klaar was.

Dat bleek niet zo te zijn. Er is een commotie ontstaan en ik merk dat dat toch meer met mij doet dan ik had verwacht. De dingen die ik heb gezegd waren namelijk niet kwetsend bedoeld of iets dergelijks.

Ik ben nu een beetje zoekende met wat ik moet doen/wil. Moet ik überhaupt nog wel meedenkend reageren? Aan de andere kant wil ik ook niet alleen maar 'small talk'. Ik denk juist dat het over het algemeen goed is met elkaar mee te denken en elkaar te blijven prikkelen. Hoe staan jullie hierin?

35 Ondersteuners    Ondersteun   

21 tot 40 van 47
Reacties 
Heel veel liefs🥰 en we houden contact Antoinette! Fijn dat het recht is gezet! Fijne avond 😘🤗 
17 apr 23 door lid: Biene Mays
Antoinette, ik vind het juist heel fijn dat je zoveel support geeft of een leuke reactie. Dat geldt trouwens voor het merendeel van de reacties van anderen die ook op deze app zitten. Over het algemeen merk ik hier weinig van roddel & achterklap. Persoonlijk is mijn motto ‘behandel een ander zoals je ook zelf behandeld wilt worden’ maar niet iedereen is en reageert hetzelfde😊. 
17 apr 23 door lid: Lind@@h
Lieve Antoinette, bij mij mag je zeker meedenken, en zeggen wat je wilt! Iedereen trouwens, zolang het positief/vriendelijk blijft. ❤️ Ik vind je een top vrouw, heel behulpzaam. En ik herken wat je zegt, dat het er soms heftig aan toe lijkt te gaan. Ik kan geen voorbeeld geven van “die tegen die, en daarom” maar dat is ook niet nodig. Ik waardeer jullie trouwens allemaal! Zolang we niet opzettelijk gemeen tegen elkaar zijn is het goed. En als dingen per ongeluk verkeerd begrepen worden of per ongeluk verkeerd overkomen dan hoop ik dat we daar rustig over kunnen praten. Van mijn kant uit nog nooit bewust een lelijke opmerking gemaakt, de meeste die mij een beetje kennen weten dat ook. Wanneer dat per ongeluk onbedoeld wel zo over komt dan hoop ik dat jullie dat kunnen vergeven. En laten we elkaar de kans gunnen om een verkeerd gevallen opmerking uit te leggen, en na het excuus van de ander weer verder gaan op de orde van de dag. ❤️ Tot slot hoop ik dat niemand zich (negatief) aangesproken voelt door mijn verhaal. 
17 apr 23 door lid: Dappere-Dodo
Ik weet niet precies wat je ervaren hebt, maar ik hoop dat je blijft en jezelf (weer) durft te zijn ❤️ 
17 apr 23 door lid: Dappere-Dodo
Als ik iets openbaar op fs zet, met mogelijkheid tot reageren aan, dan betekent dat dat ik fs gebruik als klankbord. Je hoeft niet te reageren maar 9/10 keer is het fijn om andermans perspectief ook eens te lezen. Maar ik weet ook dat ik sommige reacties te confronterend vind met mijn eigen hekelpunten en daar raar op kan reageren. Mijn ervaring is dat ik die in een laatje opsla, en als ik eraan toe ben die ineens open kan springen en ik er soms jaren later alsnog iets aan heb. Dus ik zou zeggen blijf doen wat je doet want je hebt een goed hart en je weet nooit wanneer iemand er iets aan heeft ❤ 
17 apr 23 door lid: sem_99
Ik vind het juist prettig, als ik antwoord op een vraag krijg. Het is juist fijn dat we elkaar ondersteunen 💪 
17 apr 23 door lid: Nel_69
Antoinette jammer dat het je zo raakt. Ik ben het eens met ieder en vooral het feit dat als iemand reactie optie open hebt staan dat zeker mag reageren en jouw visie delen. Wat iemand ermee doet is zijn of haar keus. Ik vindt reacties juist heel prettig. Doe vooral wat je voel goed is 🌞 
17 apr 23 door lid: Wow34
Antoinette, ik heb de aanleiding niet helemaal meegekregen, maar eens met de anderen. Ik vind jouw opmerkingen en tips vaak nuttig en volg je graag. Ik vind het juist fijn dat we elkaar steunen in FS en als er vragen zijn daar antwoorden op komen. ❤️ 
18 apr 23 door lid: gien55
Ik snap dat het je raakt. Maar weet je, als mensen hier even rondkijken, ziet men dat het hier actie én reactie is. Als men hun log open zet voor reacties, kan men dus verwachten dat er ook reacties komen. En het kan voorkomen dat niet alle reacties precies dat zijn wat mensen willen horen (lezen). Als mensen daar niet mee om kunnen gaan, zou het goed zijn om de log dicht te zetten en FS uitsluitend voor zichzelf te gebruiken. In het kader van: 'If you can't stand the heat, get out of the kitchen' (Harry S. Truman). Ik ben zelf niet zo van de blauwe lintjes en roze strikjes, maar best direct. Ik ga ervan uit dat als mensen daar moeite mee hebben, ze dat dan ook aangeven, zodat ik mezelf kan uitleggen. Ik denk dat mensen in staat zouden moeten zijn om zich volwassen genoeg te gedragen om misverstanden op een normale manier samen uit te kunnen praten. Als mensen dat niet kunnen, zal ik voor mijn eigen grenzen kiezen, en neem dan heel duidelijk afstand van die mensen.  
18 apr 23 door lid: Tijmpje
ik denk dat we gwn moeten afspreken dat iedereen een code moet toevoegen aan zijn post: als je wil dat iemand mee denkt doe deze code toevoegen aan je bericht: M.E.K.R.W.IJ.F.I. dat staat voor Meedenken En Kritische Reacties Worden EIgenlijk Fijn Ingenomen 
18 apr 23 door lid: Bartoeters1988
Mekrwijf 😂😂😂 
18 apr 23 door lid: keto_danny
Volgens mij klopt de afkorting niet helemaal, Bert 😅😆 
18 apr 23 door lid: SabineS85
Ligt het aan mij of is het een gekke zin? 🫣 
18 apr 23 door lid: Dappere-Dodo
Correctie, code hoort M.E.K.R.W.EI.F.I zijn. Maar ik kon mn bericht nie aanpassen 
18 apr 23 door lid: Bartoeters1988
Bedankt voor jullie reacties 😘 En we moeten maar op zoek naar een goede afkorting 😆 
18 apr 23 door lid: Antoinette loves food...
MM ? Meedenken Mag.  
18 apr 23 door lid: annemiek rembil
Maar waarom afkortingen? Waarom niet gewoon op je profiel of desnoods in per post even kort een zinnetje wat je wel of niet wilt? 😂 
18 apr 23 door lid: Dappere-Dodo
Ik ga geen codes gebruiken. Ik vind het een beetje ver gaan. Als mensen fatsoenlijk reageren, zijn reacties op mijn log altijd welkom. Mocht ik daar incidenteel geen prijs op stellen, zet ik het er wel bij. Mocht dat vaker niet zo zijn, sluit ik m'n log gewoo voor reacties. De mogelijkheden zijn er tenslotte allemaal al, toch?  
18 apr 23 door lid: Tijmpje
Ik ben altijd blij met de steun en tips die ik krijg en fijn als er meegedacht word, vind juist de gezellige kletspraatjes onderling leuk dus Antoinette blijf je gezellige zelf. 
18 apr 23 door lid: connyd011
Bedankt Conny 😘 Inge en Tijmpje, dat van de code was maar een grapje. 😊 
18 apr 23 door lid: Antoinette loves food...

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.