Biene Mays's Logboek, 20 mrt 23

Gezonde buikomvang- tips gevraagd!
Wie heeft hier ook last van ?

Bekijk Dieet Kalender, 20 maart 2023:
1343 kcal Vet: 40,43g | Eiwit: 114,66g | Kolhy: 121,20g.   Ontbijt: AH CHIAZAAD Thuis, AH Conference Peren, Verstegen Kaneel, AH Gebroken Lijnzaad, Campina Halfvolle Melk, Verstegen Kaneel, Smaakt Haverzemelen, Citroensap, AH Blauwe Bessen, Quaker Havermout. Lunch: AH Gerookte Zalm, Danone Hüttenkäse , AH Koolhydraatarm Brood. Diner: AH Rucola, Antonio Sotos Paellarijst , Kania Kippenbouillonblokjes , Nevo Komkommer met Schil , AH Excellent Kabeljauw Haasje, Bonduelle Doperwten , AH Kipfiletblokjes, AH Limabonen, AH Garnalen met Knoflookmarinade, Bertolli Olijfolie , AH Cannellini Bonen, AH Platte Peterselie, Bloemkool. Snacks/Andere: Aardbeien, Body & Fit Egg White Powder, Campina Sterke Start Yoghurt, Body & Fit Whey Perfection Vanille . meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 50
Reacties 
Gezonde buikomvang vrouwen < 80 Zie link : https://youtu.be/RvsZgcyq420 Een gezonde middelomtrek voor vrouwen is idealiter tussen 68 en 80 cm. Met een middelomtrek tussen de 80 en 88 cm loop je als vrouw een verhoogd risico op o.a. hart- en vaatziektes. Vanaf 88 cm is dat een stérk verhoogd gezondheidsrisico Ik had begin januari een buikomvang van 95 cm en inmiddels is dat 88 cm ! ( - 7cm) Ik begin nu al echt slanker te worden, weeg nu 59,5kg en mijn streefgewicht is 53-55 kg . Ik kan me alleen niet voorstellen dat ik nog 9 cm kan kwijtraken van mijn buikomvang als ik nog 4,5 tot 6 kg afval! Ik maak me echt wel zorgen om mijn overtollige buikvet. Helaas kan je niet plaatselijk vet kwijtraken! Heeft iemand misschien toch nog wat goede tips voor mij? 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
Bij mij ging mijn buikomvang ook nooit weg, ik meet het niet maar merk het aan mijn kleding en kreeg vaak de vraag ben je zwanger? Maar pas toen ik keto/kha ging eten ging het bij mijn buik weg. Ik merk ook gelijk als ik weer meer koolhydraten ga eten of alcohol ga drinken dat het op mijn buik gaat zitten. Misschien helpt dat bij jou ook 
20 mrt 23 door lid: linkelouitje
En waar meet je dan, volgens deze tabel? Want sommigen meten echt het dikste deel van de buik (algemeen), sommige de navel en sommige de taille. 
20 mrt 23 door lid: Tijmpje
Biene, mij werd verteld dat je dikke buik niet meer verdwijnt als je boven de bv 50 bent, ook al ben je verder slank. Maar mij hielp minder koolhydraten wel degelijk 
20 mrt 23 door lid: Laurierdrop
Hier hetzelfde probleem. Ga nu naar vacustep. Dat schijnt de “probleemzones” aan te pakken. Ben benieuwd. Nu 2x geweest, is een kuur van 20x. 
20 mrt 23 door lid: krientje7
Mijn middel ging met kha van 88 cm naar 72 cm. Ik vond het een wonder. Fantastisch eindelijk een middel😂 
20 mrt 23 door lid: Elvybarbar
Het opmeten heb ik gedaan zoals in het filmpje zie link die ik bij mijn eerste opmerking 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
@Biene Mays gewoon doorgaan. Uiteindelijk verdwijnt het vet ook op je buik. Komt ook weer razend snel terug😂 
20 mrt 23 door lid: Elvybarbar
@ Tijmpje Mijn navel is ca 91 cm Mijn middel ( tussen heup en rib) 88cm Mijn taille ( dunste gedeelte) 80 cm 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
Oké, filmpje gezien. Ze bedoelen dus de taille. M'n taille is sinds 18-7-22 gegaan van 78 naar 69 cm = 9 cm dus.. Met een gewichtsverschil van 9 kilo. \Bij mij ging het gelijk op, maar dat is niet voor iedereen zo. De mate van vettoename en -afname en waar het eerder en waar later gebeurd is een hormoonkwestie (en wellicht ook genen).  
20 mrt 23 door lid: Tijmpje
Bij mij is het midden van onderste rib en heupbot m'n taille. 
20 mrt 23 door lid: Tijmpje
Ik eet ca. 40% ( soms net iets eronder37-38%) koolhydraten en veel Volkorenproducten, groente en kook zelf , weinig bewerkt of kant- en klaar! Wil aardappelen toch kunnen blijven eten en schep gewoon wat minder op. Ben inmiddels zelfs overgestapt op koolhydraatarm brood ipv Volkorenbrood en altijd volkorenrijst en volkorenpasta 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
Elvybarbar hoever % kha eet jij dagelijks, en waar moet ik dan op letten? 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
Mijn voordeel is dat ik een X zandloper figuur heb. Maar dan nog... Hmmm... Moet er nog 12 cm af... Zelfs in mijn slanke periodes haal ik dat niet. Alle vrouwen bij ons in de familie hebben een curvy bouw. 
20 mrt 23 door lid: Suzepluus
Maar Tijmpje de taille is het allerdunste gedeelte van je middel en wordt hiermee niet bedoeld, toch ? Hier gaat het toch om je buikomvang niet om de taille❓⁉️ 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
Mijn buik ziet eruit alsof ik zwanger ben , ik heb echt flinke zwembandjes! 
20 mrt 23 door lid: Biene Mays
De ruimte tussen mijn onderste rib (aan de zijkant goed te voelen) en de bovenkant van mn heupbot is nog geen 2 vingers op elkaar. Daar zit dus mn taille. Als ik buikomvang moet meten, kom ik ergens onder mn navel uit. 
20 mrt 23 door lid: Tijmpje
@Biene Mays ik eet zo min mogelijk KH.Geen brood,rijst,aardappelen. Alleen groenten, vlees, kaas en noten. Met groenten ga ik bv. vandaag de mist in omdat in uien veel KH zitten. Ik maar zelf mijn amandelkoekjes met minder suiker. Na 20. u tot de lunch eet ik niet meer.Precies het aantal KH weet ik niet. 
20 mrt 23 door lid: Elvybarbar
https://www.victormooren.nl/vetverlies/taille-meten-en-andere-omtrekmaten-hoe-doe-ik-dat/ 
20 mrt 23 door lid: Tijmpje
Mss is deze link handig. Het gaat over hoe, waar en waarom omtrekmaten meten. Taille is smalste gedeelte, buikomtrek is dikste gedeelte. 
20 mrt 23 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.