Suzepluus's Logboek, 06 mrt 23

Ik lag pas laat in bed, goed geslapen en kwart over 8 wakker of zo.
Eruit, door de douche gerend.
Nog wat lopen opmeten boven, inderdaad 10 cm gekrompen die kamer. Tssss....
Komt vast door de verf.
Paar thin crisp met komijnenkaas en caramelstroop gegeten.
Nóg een keer op de Ikea site gekeken en in notitieboekje opgeschreven.
Wilde gaan, maar lief had koffie. En een opmerking over een aanstaande familie lunch, waar ik totaal geen trek in heb. Tegen zijn gewoonte in, bleef ie maar aanhouden, waardoor ik me bijna gedwongen voelde om een middagdienst te ruilen, terwijl ik er helemaal niet naar toe wil. Ook niet in de buurt, in Rotterdam C. Maar door zijn opmerking, kon ik duidelijk maken, dat ik het niet zag zitten. Einde verhaal qua lunch! Zo! Opgelost.
Dan toch op pad. Eerst tanken. Om kwart over 12 vertrok ik dan eindelijk echt.
Pfff... hebben ze de Heinenoordtunnel afgesloten. Ben half Brabant door gereden om in Barendrecht te komen. En het bordje bleef maar op Rotterdam 23 km staan. Als ik dat had geweten, was ik heel veel eerder in Breda geweest.
Jemig, wat is dat allemaal snel verandert zeg, daar. Waar ik vroeger met mijn vriendinnetje door de weilanden struinde, is het nu allemaal bebouwd, nieuwe wijken.
't Duurde heel lang eer ik bekend terrein zag. En ik nog zeggen: Ik ga wel naar Rotterdam, dat is tenminste bekend terrein voor me!!
Door de Ikea gelopen. Je ziet altijd wel wat hebbedingetjes. Waaronder een lamp potlood, die in verschillende kleuren brand. Leuk voor in de Tutten-Hobby kamer.
Een buroblad van 2 meter. Tafelpoten. Een klein tafeltje, de boekenkast, een spiegel, monitorstandaard met lade en nog wat dingen. Ook daar erg verandert. Nu nog maar één gewone kassa! De rest is telefoonscan of zelfscan. Druk in het restaurant. Druk bij de fastfood. Net de Mac met een bestelcomputer en afhalen op afroep. Dikke rijen. Alles paste in mijn auto.
Gelukkig had ik ook een pak haverkoekjes meegegrist. Daar een paar van gegeten op de terugweg. Gelukkig die wel normaal open.
Rond vijf uur thuis. Lief was werken, dus alles zelf naar binnen gesjouwd.
Heel even zitten, kopje thee.
Wat naar boven sjouwen en andere oude naar beneden. Een Latte en weer even zitten.
En hup.. weer naar boven. De grote tafel in elkaar. Lief moet morgen nog wel even de schroeven goed aandraaien. Ik had de kracht niet meer in mijn handen.
De kleine tafel ook in elkaar gezet. Een trolly. Nog wat frutsels naar boven. Plastic en karton naar beneden. Tegen kwart voor negen klaar en er genoeg van.
Bekaf en kapot. Geen puf meer om de boekenkast nog naar boven te sjouwen.
Even gezeten en thee gedronken. Kaas voor de fondue opgezet zachtjes met nootmuskaat, een teentje knoflook, versgemalen peper en gerookte paprikapoeder.
De rest partybrood in de fryer, bleekselderij erbij. Ondertussen kippenhok gesloten.
Eten! Een Liefmans en thee erbij om het gemiste vocht aan te vullen.
Nog heel lang op de stoel blijven zitten, geprobeerd te puzzelen, maar ook mijn hersens houden 't gezien voor vandaag.
Tegen half 12 de konijnen nog gevoerd en water gegeven.
Nu nog hier.
Ga me zo naar boven slepen, de trap op. Heel mijn lichaam doet pijn.
Morgen gelukkig een middagdienst.
Maar toch blij dat ik wel ben gegaan en al heel wat werk weer heb verzet.

Bekijk Dieet Kalender, 06 maart 2023:
1461 kcal Vet: 78,67g | Eiwit: 59,79g | Kolhy: 122,62g.   Ontbijt: Thee, Leidingwater, Water, Hema Karamelpasta met Zeezout, Wasa Delicate Thin Crisp, AH Komijnenkaas. Lunch: Thee, Chef Select Surimi Krabsalade, AH Komijnenkaas, Vita D'or Halvarine, AH Boeren Volkorenbrood. Diner: Kühne Milde Mosterd, Zwagerman Gelderse Rookworst, Lidl Gerookte Spekreepjes, Uien, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), AH Diepvries Boerenkool. Snacks/Andere: Thee, Koffie met Melk, Rocky Rice Rice Cake Bar With Chocolate. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Nou , je bent écht druk geweest 👍 
06 mrt 23 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.