Suzepluus's Logboek, 05 mrt 23

Erg goed geslapen.
Bijna geen pijn door de CBD. Misschien ook rustiger door de magnesium.
Ik ben een tijd gestopt met alles, omdat ik veel last van maag en darmen had.
Tot nu toe gaat het goed.
Voor kwart voor acht al wakker. In bed blijven liggen onder de warme dekens tot lief naar beneden ging. Toen kon ik de douche in.
Niet teveel werk ervan gemaakt, want plan was verven.
Na een samengeraapt ontbijt van beschuit met hagelslag, thin crisp met notenpasta en caramelpasta en een deel van de krant, mezelf bij de lurven en de kladen gegrepen en naar boven.
DE 'stoute'aanvallende klok even op de foto gezet. Die heeft de geest gegeven.
Tja, alle verfspullen waarvan ik dacht dat ze bij elkaar boven lagen, bleek 'ineens' een deel in de schuur te liggen... Was niet meer te gebruiken.
Gelukkig had ik nog een grote verfroller liggen.
Was het nog pas na twaalven dat ik begon met verven. De kleur was toch minder grijs-groen dan ik had verwacht, meer blauw-grijs. Ook mooi.
Tussendoor heeft lief tosti's gemaakt met ham-kaas en appel-kaneel.
Even een half uurtje pauze op de helft van de kamer. Tegen kwart over 5 klaar, spullen schoongemaakt of in vuilnisbak. Eén verfblik leeg voor mijn gordijnen.
Ik had net te weinig aan één blik, dus de andere zit nog goed vol.
Misschien toch maar een leeg verfblik kopen??
Na een kop koffie, ben ik weer naar boven gegaan. Mijn sauna in elkaar gezet. Lief moest alleen even helpen met het plafond erin. Waar ik al bang voor was, toen hij de hele boel uit elkaar sloop, hij doet het dus niet. Baal hier zooo verschrikkelijk van. Dat ding had gewoon in een paar stukken uit elkaar kunnen worden gehaald, door een klick systeem.
Terwijl hij er naar keek, wilde ik vast boven wat spullen gaan pakken en naar de Tuttenkamer brengen.
Ja! Ook daar moest ik alles eerst verzetten eer ik ergens bij kon, want tuurlijk stond dat precies achterin en van alles er bovenop en eronder.
Dus... nu staat de zolderkamer weer helemaal vol met spullen. Op de vloer.
Het is me gelukt om uiteindelijk ook de achterste tafel met tillen, duwen, zakken, draaien, trekken, er tussen uit te krijgen.
Allebei de oude tafels staan er nu in. Past ook maar net. Klopt dat wel?
Alles nog eens opgemeten, bleek het 10 cm korter, dan ik had gemeten toen het nog vol stond. Sjips... Dan gaan mijn plannetjes ook weer niet door.
Ik had een alternatief voor dat loeidure hoekbureau gevonden. Ongeveer dezelfde stijl, maar in losse delen. Dat is makkelijker. Een hoekbureau kun je alleen maar in een hoek zetten. Losse onderdelen, kun je mee schuiven. Dat bied perspectief.
Maar nu kwam ik wel ineens 10 cm te kort. Nu heb ik zitten zoeken, online, bij Ikea, bij Bol. Ipv 2 grote en 1 kleine tafel, kan ik ook 2 kleine en 1 grote nemen. Of een grote en een kleine bij Ikea, maar dan wel ā‚¬ 70,= meer. Dubben, dubben, dubben.
Mijn plan is om morgen naar Ikea te gaan voor iig de boekenkast.
Als ik niet te moe ben.
Eenmaal echt genoeg ervan boven, heb ik minestronesoep bereid, met partybrood erbij en kruidenboter.
We aten pas om half 9.
Nog even flink moed verzameld om de beestjes buiten te verzorgen.
Weinig keus, want dat moet toch.
Nu maar naar bed gaan. Morgen weer veel te doen. Zooi weer verzetten boven.. voor de zoveelste keer. Anders kan ik de nieuwe boekenkast niet eens in elkaar zetten en plaatsen.
Naar Ikea. Boekenkast in elkaar zetten. Boeken erin. Veel verder zal ik niet komen, want lief heeft een inval middag- en slaapdienst.
Misschien nog even zelf naar de sauna kijken of ik 'm aan de praat krijg. En anders misschien de klussert, die maandag zal komen, als het goed is en ie niet weer 3 weken weg blijft.
'k Zat daarnet nog eens even in mijn agenda te kijken..
Volgens mijn planning, als alles goed was gegaan in één keer, had ik het vier weken geleden al klaar kunnen hebben.
Wat een verspilde tijd.

Bekijk Dieet Kalender, 05 maart 2023:
1295 kcal Vet: 62,89g | Eiwit: 51,60g | Kolhy: 99,87g.   Ontbijt: AH Komijnenkaas, Wasa Delicate Thin Crisp, Hema Karamelpasta met Zeezout, Water, Leidingwater, Thee. Lunch: Ikea Kafferep. Diner: Liefmans Fruitesse, Bleekselderij, Rivercote Partybrood Wit, Milbona Kaasfondue . Snacks/Andere: Milsa Lactosevrij Melk, Espresso, Koffie met Melk, Thee. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Sauna 😍 
05 mrt 23 door lid: Yoo69
Hele mooie sauna, ik hoop dat hij het vandaag doet. Succes bij de Ikea 🍀 
05 mrt 23 door lid: Rommeltjes

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.